Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kariéra Ryana Callahana už pravdepodobne skončila

Jozef Struhár  
21.06.2019

Generálny manažér Julien BriseBois vo štvrtok vyriekol smutnú správu – Ryan Callahan bude umiestnený na listinu dlhodobo zranených hráčov a pravdepodobne si už profesionálny hokej nikdy nezahrá.

„Najpravdepodobnejší scenár teraz je, že ho umiestnime na listinu dlhodobo zranených hráčov a takto budeme do budúcna manažovať jeho cap-hit,“ povedal BriseBois.

Tridsaťštyriročný americký útočník má problémy s poškodenou platničkou v krížoch, ktoré ho fyzicky do veľkej miery obmedzujú. Pomôcť by mu nemuselo ani dlhšie voľno.

„Ak mám byť úprimný, nemyslím si, že rok alebo dva roky voľna pomôžu. Z toho, čo hovoria doktori a z toho, ako sa cítim, to nevyzerá tak, že budem schopný sa vrátiť,“ priznal Callahan. „S problémami s chrbtom sa vyrovnávam už pár rokov, ale tento posledný bol najhorší, čo som zažil.“

Článok pokračuje pod reklamou

Callahan odohral v plynulej sezóne 52 zápasov so ziskom siedmich gólov a desiatich asistencií. V play-off pridal ďalšie dva štarty. Vo svojej zmluve má platný ešte jeden rok s „cap-hitom“ 5,8 milióna dolárov.

„Je to veľký bojovník. Viem, že neplánoval iba dohrať túto zmluvu, ale chcel po nej podpísať ďalšiu,“ poznamenal BriseBois.

Callahan bol draftovaný v roku 2004, v ktorom si ho Rangers vybrali zo 127. miesta. V NHL odohral 757 zápasov za New York a Tampu Bay. Získal v nich 386 bodov za 186 gólov a 200 asistencií. V 121 dueloch play-off pridal ďalších 39 bodov (20+19).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies