Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Pavelski sa stretol s ďalšími dvoma záujemcami

Po tom, čo bol jeho agent údajne v kontakte s Minnesotou a Arizonou, sa skúsený útočník Joe Pavelski stretol s ďalšími dvoma klubmi, ktoré patria do väčšej skupiny záujemcov o jeho služby.

Kapitán San Jose Sharks sa mal v stredu stretnúť s tímom Dallas Stars v jeho tréningovom centre a podľa Seana Shapira z The Athletic mu klub ukázal aj oblasť, v ktorej by so svojou rodinou mohol bývať.

Pierre LeBrun z TSN zase informoval, že v rovnaký deň viedli ďalšie kroky tridsaťštyriročného Američana, ktorý oslávi ďalšie narodeniny už 11. júla, na stretnutie so zástupcami tímu Tampa Bay Lightning.

Pavelski strelil v sezóne 2018/19 až 38 gólov a nazbieral dokopy 64 bodov. Doteraz celú kariéru strávil v San Jose, ktoré ho draftovalo v roku 2003 z celkového 205. miesta. Aj on by sa mohol stať obeťou platového stropu. Pôvodne bolo jeho cieľom i cieľom tímu dohodnúť sa na novej spolupráci. K nej však stále nemajú blízko.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies