Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

Hráči s krátkymi zmluvami, ktorí by mohli mať najväčší prínos

Otvorenie trhu s voľnými hráčmi neprinieslo len dlhodobé lukratívne zmluvy. Podpisovali sa aj krátkodobé zmluvy, na ktoré sa zameral Scott Cullen z ligovej stránky. Snažil sa nájsť adeptov, z ktorých by ich noví zamestnávatelia mohli vyťažiť najviac.

Do jeho zoznamu hráčov, ktorí by mohli poskytnúť svojmu novému tímu najväčší úžitok pri zohľadnení hodnoty kontraktu, sa dostali:

Robin Lehner, brankár, Chicago Blackhawks
Finalista Vezinovej trofeje podpísal ročnú zmluvu za 5 miliónov amerických dolárov. Z pohľadu Chicaga príde odbremeniť Coreyho Crawforda, ktorý starne a nesie so sebou risk ďalšieho otrasu mozgu, ktorý by už mohol definitívne ukončiť jeho kariéru. V tom prípade by Švéd mohol byť jeho nástupcom.

Jordie Benn, obranca, Vancouver Canucks
Skúsený obranca podpísal dvojročnú zmluvu, ktorá mu ročne vynesie dva milióny dolárov. V poslednej sezóne pritom dostával v zápasoch Montrealu celkom dosť priestoru – viac ako 18 minút na zápas. Len traja obrancovia tímu s minimálne 20 zápasmi boli vyťažovanejší.

Článok pokračuje pod reklamou

Nathan Beaulieu, obranca, Winnipeg Jets
Jeden rok, jeden milión dolárov. To je veľmi dobrá hodnota za hráča, ktorý nedostal od Jets kvalifikačnú ponuku. Do Winnipegu prišiel pred prestupovou uzávierkou z Buffala, kde nedostával dostatok priestoru. Dokáže hrávať pravidelne a jeho tímu sa v ostatných dvoch sezónach darilo výrazne lepšie na ľade s ním, pokiaľ išlo o strelecké pokusy.

Brandon Pirri, krídelník, Vegas Golden Knights
Dva roky za 1,55 milióna amerických dolárov je výhodná zmluva za hráča, ktorý v uplynulých dvoch sezónach strelil gól skoro v každom druhom zápase v drese Vegas. V AHL žiaril, keď za ostatné dva roky nazbieral 94 bodov (47+47) v 86 dueloch.

Jason Spezza, center, Toronto Maple Leafs
Tridsaťšesťročný veterán sa rozhodol podpísať ročný kontrakt za skromných 700 000 amerických dolárov s tímom z jeho rodného mesta. Hoci už viac nie je hviezdnym útočníkom, stále je platný na presilovkách a veľmi kvalitný ako center tretej formácie.

Ryan Hartman, krídeník, Minnesota Wild
Má 24 rokov, a tak by mal byť štatisticky na vrchole kariéry. Podpísal dvojročnú zmluvu za 3,8 milióna amerických dolárov, takže by pri mladom veku a za veľmi prijateľný peniaz mohol veľmi dobre plniť doplnkovú úlohu v mužstve Wild.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies