Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sakic je nadšený: Predĺžil zmluvu s lídrom NHL v počte bodyčekov

V piatok na hráčskom trhu došlo k viacerým podpisom zmlúv, ale o ten najvýznamnejší sa postaralo Colorado, ktoré sa dohodli s obrancom Nikitom Zadorovom na ročnej zmluve s platom 3,2 milióna amerických dolárov.


Dvadsaťštyriročný Rus, ktorý bol obmedzeným voľným hráčom, odohral v minulej sezóne 70 zápasov základnej časti, v ktorých strelil sedem gólov a pridal sedem asistencií. V play-off pridal ďalších 12 zápasov, v ktorých nebodoval.

Zadorov v tretej sezóne po sebe viedol celú NHL v počte bodyčekov - urobil ich 228. Vytvoril si aj osobné maximum s 19 plusovými bodmi. Nazbieral aj 75 trestných minút.

„Zadorov prináša so sebou tvrdú, fyzickú prítomnosť do našej obrany. Je to dôležitá súčasť našich zadných radov a sme nadšení, že ho máme pod zmluvou pre ďalšiu sezónu,“ vyhlásil Joe Sakic, generálny manažér Avalanche.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies