Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Ako vyzerajú dnes? Boston Bruins

Je leto, máme po drafte i po otvorení hráčskeho trhu. Niektorí hráči stále čakajú na zmluvy, ale najväčší ruch už máme za sebou. Preto sa pomaly môžeme pozrieť na to, ako vyzerajú jednotlivé tímy po doterajších transakciách. Dnes je na rade Boston.

logo Boston Bruins

Boston má za sebou silnú sezónu, v ktorej to dotiahol nakoniec až do finále Stanleyho pohára. V základnej časti skončil druhý v Atlantickej divízii, len za dominantnou Tampou. Tímu sa vyplatila aj akvizícia Jaroslava Haláka, ktorý chytal spoľahlivo a pomohol udržať Tuukku Raska sviežeho pre play-off.

Ešte cez sezónu si klub zaistil pre budúci ročník služby kapitána Zdena Cháru, a tak budeme mať u „medveďov“ opäť minimálne dvoch zástupcov. Novú zmluvu v lete podpísal aj Peter Cehlárik, ktorý sa opäť pobije o miesto. Šancu na „farme“, pod zmluvou AHL, dostane aj Róbert Lantoši.

Bruins majú momentálne využitých 42 miest z 50 na zmluvy, pričom v základe je písaných 23 hráčov. Vzhľadom na minulý ročník a potenciál mladších hráčov, nemal Don Sweeney potrebu robiť v zostave veľké zmeny. Skromnejší bol aj draft.

Článok pokračuje pod reklamou

Voľby na drafte

Draftovou jednotkou Bruins sa stal americký center John Beecher vybraný z celkového 30. miesta. Ďalšími voľbami boli kanadský krídelník Quinn Olson (92.), ruský obranca Roman Byčkov (154.), fínsky center Matias Mantykivi (185.) a americký krídelník Jake Schmaltz (192.).

Hráčske príchody

Bruins nehlásia žiaden významný príchod, ale novými tvárami v organizácii budú brankár Maxime Lagace a útočníci Brendan Gaunce, Brett Ritchie a Pär Lindholm, ktorých tím získal 1. júla ako voľných hráčov.

Hráčske odchody

Medzi významné straty na trhu s voľnými hráčmi sa radia útočníci Noel Acciari a Marcus Johansson. Ďalej klub opustili brankár Zane McIntyre a útočníci Jordan Szwarz, Gemel Smith a Mark McNeill, ktorý skúsi šťastie v Európe.

Aktuálna zostava a platový rozpočet

V súčasnosti má bostonský tím k dispozícii zhruba 7,1 milióna amerických dolárov. Na nové zmluvy však stále čakajú obrancovia Brandon Carlo a Charlie McAvoy. V systéme je bez zmluvy len útočník Jakob Forsbacka Karlsson, ktorý sa však v budúcej sezóne vráti do Švédska. V budúcom roku by sa neobmedzenými voľnými hráčmi mohli stať Charlie Coyle, Chris Wagner, Joakim Nordström, Torey Krug, Kevan Miller, Maxime Lagace, Zdeno Chára a Jaroslav Halák.

Využitie platového rozpočtu (78,433 mil. USD*):
Ú O B
* - odpočítané vykúpenie Seidenberga zo zmluvy (1,167 mil. $) a udržaný plat Beleskeyho (1,9 mil. $)

Aktuálnu zostavu tvorí 14 útočníkov, ktorí si vyžiadajú dokopy zhruba 45,9 milióna amerických dolárov. Najlepšie plateným útočníkom je David Krejčí s „cap-hitom“ 7,25 milióna amerických dolárov. Predpokladané útoky vyzerajú takto:

Brad Marchand - Patrice Bergeron - David Pastrňák
Jake DeBrusk - David Krejčí - Karson Kuhlman
Danton Heinen - Charlie Coyle - David Backes
Chris Wagner - Sean Kuraly – Brett Ritchie
(Extra: Joakim Nordström, Pär Lindholm)

V obrane je momentálne vedených sedem hráčov zaťažujúcich rozpočet sumou 15,4 milióna amerických dolárov. Najviac z čiastky ukrojí Torey Krug, ktorý má „cap-hit“ 5,25 milióna amerických dolárov. Bez zmluvy sú spomínaní Carlo a McAvoy. Takto vyzerajú predpokladané páry aj po upísaní si obmedzených voľných hráčov:

Zdeno Chára - Charlie McAvoy
Torey Krug - Brandon Carlo
Matt Grzelcyk - Kevan Miller
(Extra: Connor Clifton, John Moore, Steven Kampfer)

Boston aj do budúcej sezóny vstúpi s brankárskym tandemom tvoreným Tuukkom Raskom a Jaroslavom Halákom, ktorí spolu zaťažujú platový rozpočet sumou 9,7 milióna amerických dolárov. Raskov „cap-hit“ je vyšší – 7 miliónov dolárov.

Silnejšie alebo slabšie? Ako vyzerá tento tím dnes?
Svoj názor môžete vyjadriť v komentároch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies