Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Maple Leafs si upísali Wilsona a potvrdili skúšku Neuvirtha

Jozef Struhár  
24.07.2019

Tím Toronto Maple Leafs podpísal jednoročný kontrakt s útočníkom Garrettom Wilsonom. Podľa Terryho Koshana z denníka Toronto Sun je jednocestný a má hodnotu 700 000 amerických dolárov.

Wilson odohral v minulej sezóne 50 zápasov za Pittsburgh, pričom strelil dva góly a pridal šesť asistencií. Ďalších 18 zápasov so ziskom 18 bodov odohral v nižšej AHL za Wilkes-Barre/Scranton.

Dvadsaťosemročný Kanaďan, ktorý bol draftovaný Floridou zo 107. miesta v roku 2009, doteraz odohral v NHL 84 zápasov. Pred minulou sezónou nebodoval. V play-off absolvoval desať duelov, v ktorých si pripísal gól a asistenciu.

Torontský klub tiež v utorok potvrdil, že český brankár Michal Neuvirth absolvuje v tréningovom kempe skúšku. Samotný brankár o tom informoval už v pondelok český denník Sport.

„Je to pre mňa určite veľká výzva. Keď mi zavolali z Toronta, tak som pustil z hlavy všetky ostatné tímy. Toronto Maple Leafs – to je česť. Tak ako Sparta tu v Čechách, taký Real Madrid v hokeji. Som z toho nadšený a pobijem sa o to,“ povedal tridsaťjedenročný Neuvirth.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies