Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Jonathan Drouin si uvedomil, na čom musí zapracovať

Jonathan Drouin mal výborný začiatok minulej sezóny, ale na jej konci sa trápil. Talentovaný útočník v službách tímu Montreal Canadiens si však v lete uvedomil, že ak chce tímu pomôcť k väčším úspechom, musí zapracovať na vyrovnanosti svojich výkonov.

„V minulej sezóne som ku koncu sezóny upadol,“ priznal pre ligový web. „Cez toto leto som sa pozrel na to, prečo sa to stalo a zameral som sa na veci, ktoré môžem zmeniť, aby sa to neopakovalo v tejto sezóne. Musím podávať vyrovnané výkony vo všetkých 82 zápasoch.“

Drouin v prvých 52 zápasoch minulej sezóny zaznamenal 37 bodov. Potom však v posledných 30 stretnutiach strelil len štyri góly a nazbieral dokopy len 16 bodov. Canadiens nakoniec nepostúpili do play-off, pričom im naň chýbali len dva body.

„Kto vie, ak by nebolo tých 30 zápasov, ktoré som mal na konci minulej sezóny, možno by sme sa do play-off dostali. U mňa išlo o to, aby som bol schopný pozrieť sa do zrkadla s vedomím, že som urobil niečo, čo môže pomôcť tímu dostať sa do play-off v tejto sezóne,“ povedal dvadsaťštyriročný Kanaďan.

Drouin sa cez leto obrátil aj na asistenta trénera Canadiens Dominiqua Ducharmeho, aby mu pomohol analyzovať svoju hru cez video a aby tak lepšie pochopil svoje silné a slabé stránky. To sa stretlo aj s obdivom zo strany hlavného trénera Claudea Juliena.

„Hráč, ktorý sa takto chopí kontroly nad svojou kariérou a nad takou situáciou, je dobrým znamením. Je to stále mladý hráč, čo je tá najvzrušujúcejšia časť toho všetkého. Je mladíkom, ktorý sa chce zlepšovať, tak snáď sa to aj stane. Ak áno, tak bude náš tím omnoho lepší. Má schopnosť byť vplyvným hráčom, keď chce,“ povedal Julien pre Sportsnet.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies