Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

McDavid korčuľoval so spoluhráčmi po prvýkrát od zranenia

Jozef Struhár  
08.09.2019

Moment, na ktorý čakalo mnoho fanúšikov. Connor McDavid v sobotu po prvýkrát od utrpenia zranenia ľavého kolena vykorčuľoval verejne na ľad. „Je to, akoby sa nič nezmenilo,“ povedal kapitán Edmontonu.

McDavid sa po prvýkrát od 7. apríla objavil na ľade so skupinkou spoluhráčov, ktorých v Rogers Place čakal neformálny tréning. Na pohľad vôbec nebolo poznať, že by hviezdneho útočníka nejaké zranenie sužovalo – korčuľoval bez problémov.

„Odkorčuľoval som toho veľa. Trénoval som s Garym Robertsom pod jeho programom a predtým som korčuľoval individuálne,“ povedal McDavid po odchode z ľadu. Priznal však, že na rozdiel od zlomeniny kľúčnej kosti, sa tentoraz snažil začať s korčuľovaním opatrnejšie.

„Beriete to trochu pomalšie, opatrnejšie. Kľúčna kosť je kosť – nebál som sa zatlačiť. No, väziva, s nimi som sa predtým ešte nevyrovnával. Nechcel som tlačiť až príliš, no musíte na to aspoň trochu zatlačiť, aby ste sa uistili, či sa to zotavuje.“

McDavid vyzeral v sobotu úplne normálne a už dokonca absolvoval aj lekársku prehliadku, po ktorej dostal zelenú zapojiť sa do tréningového kempu. Znamená to teda, že stihne otvárací zápas proti Vancouveru, ktorý Oilers odohrajú 2. októbra?

„Pracujeme na tom. Je to mimo mojich rúk. Posúdia to všetko doktori a ja ich budem počúvať,“ poznamenal. Cíti aspoň, že by mohol byť pripravený? „Musíte sa to opýtať ľudí, ktorí sú omnoho rozumnejší, ako ja. Ja mám hrať hokej, tieto rozhodnutie nerobím. Doktor povie, keď budem pripravený.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies