Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Dubas končí debaty o Marnerovi, Shanahan avizuje menovanie kapitána

Generálny manažér Toronta, Kyle Dubas, sa vo štvrtok naposledy vyjadril k obmedzenému voľnému hráčovi Mitchovi Marnerovi. Prezident tímu, Brendan Shanahan, zase hovoril o obsadení pozície kapitána.

Dubas najskôr vyjadril svoje presvedčenie, že Marner podpíše novú zmluvu v takom termíne, aby stihol otvárací zápas proti Ottawe, ktorý je naplánovaný na 2. októbra.

Generálny manažér povedal, že Marner je dôležitý hráč a skvelé osoba, ktorú chce mať v tíme. Uznal tiež, že tím tlačí k podpisu zmluvy pred štartom sezóny aj využitie listiny dlhodobo zranených hráčov. Potom tému uzavrel tým, že sa viac k vyjednávaniam vyjadrovať nebude, bez ohľadu na ich ďalší vývoj.

Kapitán už v tejto sezóne?

Aby bola reč aj o inom, Shanahan hovoril vo štvrtok o tom, že by v sezóne 2019/20 mohlo mať Toronto kapitána. Na neho čaká od februára 2016, keď bol z tímu vymenený obranca Dion Phaneuf.

Článok pokračuje pod reklamou

„Páči sa mi naša skupina vodcov. Páči sa mi, že tam budeme mať niekoľko skutočne dobrých možností. Verím, že Mike (Babcock), Kyle (Dubas) a ja si tento rok kapitána zvolíme. A myslím si, že máme niekoľko dobrých možností. Len jedna osoba bude nosiť ,C’, ale kapitánov v tíme potrebujete viacero,“ povedal Shanahan pre Toronto Sun.

S postom kapitána Maple Leafs sa často spájajú aj hviezdni útočníci Auston Matthews a John Tavares, ktorý bol predtým kapitánom Islanders. Shanahan sa však viac v tejto súvislosti zameriaval na mladšieho z dua.

„Môžete byť lídrom na ľade, niekto iný môže byť lídrom v kabíne, niekto ďalší môže byť lídrom na cestách. Nie je nič zlé na tom, ak máte veľa lídrov. Koľko rokov má Matthews? 22? Myslím, že má 21. Čoskoro bude mať 22. Myslím si, že všetci hráči sa neustále rozvíjajú. Musíte uspieť, nemôžete sa nikdy uspokojiť. V momente, keď zastavíte, začnete upadať,“ poznamenal.

Matthews má za sebou tri sezóny v NHL a doteraz si v 212 zápasoch pripísal 205 bodov za 111 gólov a 94 asistencií. V minulom ročníku si vytvoril nové osobné maximá s 36 asistenciami a 73 bodmi, hoci odohral len 68 zápasov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies