Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Chára očakáva, že stihne prvý zápas základnej časti

Slovenský obranca Zdeno Chára verí, že bude pripravený na štart základnej časti a tiež dúfa, že sa jeho tím Boston Bruins čoskoro dohodne na zmluvách s mladými obrancami Charliem McAvoyom a Brandonom Carlom.

Štyridsaťdvaročný trenčiansky rodák podstúpil v lete operácie čeľuste a lakťa, z ktorých sa ešte úplne nezotavil. Očakáva však, že bude 3. októbra v Dallase v základnej zostave Bruins.

„Verím v to. Viete, momentálne si myslím, že to je pocitovo celkom dobré. Teším sa na zajtra, na ďalší deň, a mojím cieľom je naďalej zvyšovať svoju silu a cítiť sa stále lepšie,“ povedal Chára po prvom tréningu v rámci tréningového kempu, v ktorom sa príliš obmedzovať nebude.

„Momentálne sa zapájam v podstate do všetkých cvičení. Nemyslím si, že budem hrať v prvých prípravných zápasoch. O tom, čo bude potom, sa budeme pravdepodobne musieť ešte porozprávať. Myslím si však, že pri menšom počte prípravných zápasov ako v minulých rokoch, dostane väčšina hráčov, ktorí hrali až do finále, menej priestoru v príprave. O tom však rozhodnú tréneri a manažment.“

Chára bol v minulej sezóne tretím najvyťažovanejším hráčom Bostonu s priemerným časom 21:05. Tímovým lídrom v tomto smere bol McAvoy (22:10) a hneď za kapitánom skončil Carlo (20:55). Tí sú stále obmedzenými voľnými hráčmi, pričom defenzívu tímu sužujú aj zranenia Johna Moorea a Kevana Millera.

„Myslím si, že je to niečo, čo sa nakoniec vyrieši. Práve teraz sa musíme skutočne zamerať na tých hráčov, ktorí sú tu, a robiť to najlepšie, aby sme z tréningového kempu vyťažili čo najviac. Verím, že Brandon a Charlie tu na začiatku sezóny budú. Môže sa však všeličo a momentálne do toho musíme ísť tak, ako to je,“ poznamenal Chára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies