Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Slováci v NHL

Fehérváry zarezáva po boku veľkej hviezdy

Tím Washington Capitals má za sebou prvý prípravný zápas, v ktorom sme však slovenských hráčov nevideli. Obaja boli súčasťou modrej skupiny, ktorá spoločne v pondelok absolvovala modelový zápas proti bielej skupine.

Richard Pánik bol, podľa očakávaní, členom formácie s Carlom Hagelinom na ľavom krídle a Larsom Ellerom v pozícii centra. Už pri podpise jeho zmluvy sa predpovedalo, že táto trojica by mala v úvode sezóny vytvoriť spoločný tretí útok.

Zaujímavejšie však bolo sledovať, po boku koho by mohol nastupovať v tréningovom kempe Martin Fehérváry. Talentovaný obranca, ktorý sa po dvoch rokoch medzi mužmi vo Švédsku prišiel pobiť o miesto v prvom tíme, dostal dôveru po boku Johna Carlsona.


Toto zaradenie môžeme vnímať pozitívne, pretože Carlson je lídrom defenzívy Capitals a jedným z najlepších obrancov súčasnej NHL. Po minulej sezóne sa takmer dostal aj medzi finalistov na Norrisovu trofej – v hlasovaní skončil štvrtý.

Fehérváry môže po boku takej hviezdy získavať cenné skúsenosti a jeho zaradenie do tohto páru zase len potvrdzuje, že slová o jeho výbornej forme v úvode kempu neboli len diplomatickými vyjadreniami. Verme, že sa v pozitívnom duchu bude niesť aj zvyšok jeho kempu.

Washington odohrá ďalší prípravný zápas v stredu proti St. Louis.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rebríček experta: Uvidíme na drafte 2025 návrat Slováka do prvého kola? Zomrel bývalý hráč Penguins. Mal len 42 rokov Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal preradil svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies