Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Dubinsky by mohol Columbusu chýbať dlhodobo

Tím Columbus Blue Jackets v stredu informoval, že útočník Brandon Dubinsky pravdepodobne nestihne začiatok sezóny pre zranenie zápästia. O deň neskôr hráčov agent povedal, že by tímu mohol chýbať dlhodobo.

„Na základe toho, čo nám hovoria doktori, s úrazom jeho zápästia je tu potenciál, že pôjde o dlhodobé zranenie,“ poznamenal Kurt Overhardt pre The Athletic.

Dubinsky, ktorý vlani zaznamenal 14 bodov (6+8) v 61 zápasoch a pridal gól v 10 dueloch play-off, absolvoval operáciu zápästia v roku 2017. Odvtedy ho vraj neprestalo sužovať.

„Toto ho trápi už dlhý, dlhý čas. Trápilo ho to pred operáciou a trápilo ho to aj po operácii. Je to vlečúce sa zranenie, ktoré ho trápi už niekoľko rokov. Keď vás bolí zápästie, je ťažké hrať hokej,“ skonštatoval generálny manažér Columbusu Jarmo Kekäläinen.

Tridsaťtriročný americký hokejista je pod zmluvou ešte do konca sezóny 2020/21. Jeho „cap-hit“ 5,85 milióna amerických dolárov je druhý najvyšší v tíme.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies