Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Krug a Bruins začali rokovať o novej zmluve

Generálny manažér tímu Boston Bruins Don Sweeney odhalil, že jeho tím odštartoval rokovania o novej zmluve s kľúčovým obrancom Toreym Krugom.

Krug, ktorý minulý mesiac povedal, že rokovania boli „neexistujúce“, teraz dúfa, že sa obe strany dokážu dohodnúť na predĺžení spolupráce.

„Je to vzrušujúce. Teraz, keď sme v základnej časti, o tom veľmi nechcem hovoriť už len z rešpektu k mojim spoluhráčom a celému tomu procesu,“ poznamenal Krug pre NBC Sports.

„Je to však určite vzrušujúce, keď sa už rozprávate o tom, ako by ste na tom v budúcnosti mohli byť, zatiaľ čo sa chcete postarať aj o prítomnosť. To je tá najdôležitejšia vec. Je to vzrušujúce obdobie a dúfajme, že sa dohodneme.“

Dvadsaťosemročný Američan odohral v minulej sezóne 64 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a nazbieral spolu 53 bodov. V 24 dueloch play-off pridal dva góly a 18 bodov, pričom hrával 22 minút a 21 sekúnd na zápas.

Krug, ktorý je v poslednom roku zmluvy s „cap-hitom“ 5,25 milióna dolárov, by sa mohol stať v lete neobmedzeným voľným hráčom. Doteraz hrával len za Boston. V 462 zápasoch NHL zaznamenal 58 gólov a 288 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies