Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Prehovoria Jets skúseného Byfuglien, aby nezavesil korčule na klinec?

Obrana tímu Winnipeg Jets bola v lete oslabená, no kanadský klub sa v úvode sezóny musí vyrovnávať aj s absenciou veterána Dustina Byfuglien. Ten zvažuje, čo urobí so svojou kariérou ďalej.

Naposledy sa generálny manažér Kevin Cheveldayoff pred štartom sezóny nechal počuť, že v situácii skúseného Američana je status quo a že tím situáciu monitoruje. Elliotte Friedman teraz prišiel so zaujímavou informáciou.

„Stále si myslím, že budú čakať, až kým neurobí svoje rozhodnutie. Nechce byť negatívny, ale povráva sa, že ho musia presvedčovať, aby neukončil kariéru,“ povedal odborník televízie Sportsnet.

Byfuglien je momentálne zo strany tímu suspendovaný. Osobné voľno si vypýtal pred štartom tréningového kempu a odvtedy s tímom netrénoval. V 34 rokoch má za sebou 869 zápasov NHL so ziskom 525 bodov (177+348) a 1094 trestných minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies