Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Zuccarello otvorene: Zatiaľ som bol otrasný

Jozef Struhár  
09.10.2019

Útočník Mats Zuccarello odohral v drese tímu Minnesota Wild len dva zápasy, ale so svojou výkonnosťou v nich má ďaleko od spokojnosti. Vyhovárať sa na aklimatizáciu nemieni, zodpovednosť berie na seba.

„Nehral som vôbec dobre,“ povedal Zuccarello pre Pioneer Press. „Je to len o tvorbe hry. Cítim sa, akoby som tam nikoho nevidel. Neviem. Musím sa zlepšiť. Bol som otrasný. “

Tridsaťdvaročný Nór, ktorý v lete podpísal s Wild päťročný kontrakt za 30 miliónov amerických dolárov, v prvých dvoch zápasoch nebodoval. Minnesota oba prehrala a on si pripísal štyri mínusové body.

„Keď prichádzate do nového tímu, chcete ukázať, prečo s vami podpísali zmluvu a chcete v tom prvom zápase urobiť všetko. Sú to jednoduché veci, ktoré normálne robím, ktoré mi teraz pripadajú ťažké. Musím myslieť pozitívne, mať sebadôveru a tvoriť hru, keď sa dá,“ skonštatoval Zuccarello.

Článok pokračuje pod reklamou

Zuccarello strávil prvých deväť sezón kariéry v New Yorku a vo februári bol vymenený do Dallasu. V oboch tímoch sa mu darilo, hoci so Stars dostal šancu hrať prakticky až v play-off. Za svojím pomalším štartom v Minnesote nevidí nedostatok súhry s novými spoluhráčmi.

„Je to viac o mne. Musím si nájsť svoje miesto a cítiť sa sám so sebou spokojný na ľade. Myslím si, že moji spoluhráči odviedli dobrú prácu v tom, ako so mnou komunikovali a ako mi dodávali sebadôveru,“ poznamenal Zuccarello.

„Očakávate od seba viac. Musím sa uvoľniť, upokojiť a nechať to tak, aby to prišlo samé. Nemusím sa za tým naháňať a snažiť sa robiť všetko v prvom striedaní alebo prihrávať puk všade možne. Musím robiť jednoduché veci. Je to o mne. So spoluhráčmi to nemá nič spoločné. Je to len o mne.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies