Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Canucks majú nového kapitána. Dres s céčkom mu odovzdal Sedin + video

Tím Vancouver Canucks pred prvým domácim zápasom v sezóne vymenoval svojho 14. kapitána v klubovej histórii. Dres s kapitánskym „céčkom“ si z rúk Henrika Sedina prevzal jeho čerstvý nástupca Bo Horvat.

„Nebudem najhlučnejším chlapom. Určite sem-tam poviem nejaké veci v kabíne, ale myslím si, že viac toho poviem mojou hrou na ľade, vedením príkladom a tým, že sa každý večer budem snažiť byť pozitívny,“ povedal Horvat o štýle svojho vodcovstva.

Dvadsaťštyriročný center bol v minulej sezóne alternatívnym kapitánom. V 82 zápasoch si pripísal 27 gólov a 61 bodov. Táto sezóna je jeho šiesta v tíme. Doteraz v NHL odohral 379 duelov so ziskom 222 bodov (98+124). Hral aj po boku Sedina, od ktorého sa mohol učiť aj o zodpovednosti kapitána.

„Od Henrika aj Daniela som sa toho naučil veľa. Najzložitejšie je hovoriť každý jeden deň k médiám a čeliť ich pozornosti, pretože toto je kanadský trh, kanadský tím a média sú tu tvrdé na hráčov i tím. Bude to určite ťažké, no Sedinovci to vydržali, boli profíkmi na ľade i mimo neho. Veľa som sa od nich naučil,“ poznamenal.

Pred Horvatom a Sedinom boli kapitánmi Canucks aj Roberto Luongo, Markus Näslund, Mark Messier, Trevor Linden, Stan Smyl a Orland Kurtenbach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies