Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Zaujímavé zistenie: Byfuglien v lete zrejme na návrat do hry ani nemyslel

Jozef Struhár  
12.10.2019

Obranca Dustin Byfuglien je stále suspendovaný tímom Winnipeg Jets, ktorý si musí poradiť v úvode sezóne bez jeho služieb. A stále nie je vylúčené, že jeho služby už nikdy nevyužije.

Tridsaťštyriročný Američan si na začiatku tréningového kempu vypýtal od tímu osobné voľno, ktoré mu bolo udelené. Dôvody neboli špecifikované, ale rýchlo vyšlo na svetlo sveta, že veterán si nie je istý svojou hokejovou budúcnosťou.

Neskôr ho Jets suspendovali, aby sa jeho „cap-hit“ nezapočítaval do platového rozpočtu. Po pár týždňoch vyšlo najavo, že Byfuglien by sa mal prikláňať skôr ku koncu kariéry a že Jets, ktorých obranu v lete opustili Jacob Trouba či Tyler Myers, mu to chcú vyhovoriť.

Teraz Bob McKenzie z televízie TSN priniesol ešte zaujímavejšiu informáciu – rodák z Minnesoty sa údajne počas leta na novú sezónu vôbec nepripravoval. Nekorčuľoval a ani sa nevenoval kondičnému a silovému tréningu mimo ľadu.

Táto informácia by mohla podporovať to, že sa Byfuglien prikláňa k ukončeniu kariéry a že na to myslel už po minulej sezóne. V nej odohral len 42 zápasov so ziskom 31 bodov (4+27), pretože ho sužovali zranenia – najviac ho obmedzili problémy s členkom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies