Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Carolina zažíva rekordný štart, formu potvrdili aj Sabres a Ducks

V troch piatkových zápasoch potvrdili svoje výborné vstupy do sezóny Buffalo, Anaheim a Carolina, ktorá je neporazená aj po piatich zápasoch.

Sabres prišli v závere o vedenie, ale Panthers zdolali po nájazdoch

Buffalo vyrovnalo svoj najlepší štart do sezóny za ostatných 10 rokov aj bez ofenzívneho príspevku svojich hviezd. Kyle Okposo prihrával na oba góly v normálnom hracom čase predtým, ako Jack Eichel a Casey Mittelstadt rozhodli v nájazdoch o výhre 3:2 nad Floridou, po ktorej majú Sabres bilanciu 4-0-1. O góly sa postarali Johan Larsson a Marco Scandella, dve asistencie si pripísal aj Zemgus Girgensons. Linus Ullmark predviedol 41 zákrokov. Floride sa získať bod podarilo v hodine dvanástej. Dvojgólovú stratu zmazali v tretej tretine Jevgenij Dadonov a Mike Hoffman, ktorý skóroval 11 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby. Jonathan Huberdeau si pripísal dve asistencie a Sergej Bobrovskij urobil 30 zákrokov. „Ten bod je pre nás dôležitý. Samozrejme, mohli sme niektoré veci prečistiť, ale chlapci vykročili a ukázali svoj charakter,“ povedal ruský brankár.

Hoffmanov vyrovnávajúci gól pri hre bez brankára:

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark (BUF), 2. K. Okposo (BUF), 3. J. Larsson (BUF)

Článok pokračuje pod reklamou

Miller pomohol Ducks zdolať Blue Jackets

Anaheim nepotreboval strieľať veľa gólov, aby vyhral štyri zápasy z prvých piatich. Platilo to aj v piatok, keď pri výhre opäť inkasoval len raz. Tentoraz stále v bráne veterán Ryan Miller, ktorý vo svojom prvom štarte v ročníku kryl 26 striel, aby doviedol svoj tím k výhre 2:1 nad Columbusom. „Chytal skvelo, držal nás v zápase,“ povedal obranca Cam Fowler, ktorý strelil víťazný gól. Dve minúty pred ním skóroval počas oslabenia Jakob Silfverberg. Kontaktný gól strelil krátko po Fowlerovi Pierre-Luc Dubois. Z jeho spoluhráčov však už nikto sieť súperovej brány nerozvlnil a Blue Jackets prehrali tretí zápas zo štyroch. Joonas Korpisalo opustil duel s 21 zákrokmi. Ducks si s bilanciou 4-1 vyrovnali svoj najlepší vstup do sezóny a Ryan Getzlaf sa stal ich historickým lídrom s 989 odohranými duelmi. Prekonal zápis Coreyho Perryho.

Millerov skvelý zákrok proti Jonesovi:

Hviezdy duelu: 1. C. Fowler (ANA), 2. J. Silfverberg (ANA), 3. P. Dubois (CBJ)

Najlepší štart v jej histórii: Carolina zdolala aj Islanders

Carolina dvakrát prišla o vedenie, ale nakoniec zdolala Islanders 5:2, aby po prvýkrát vo svojej histórii vstúpila do sezóny s piatimi výhrami po sebe. Svojho súpera z posledného play-off prestrieľala 40:19. Thomasa Greissa prekonali Teuvo Teräväinen, Brett Pesce, Erik Haula, Dougie Hamilton predtým, ako Andrej Svečnikov pridal poistku do prázdnej brány. Teräväinen a Hamilton pridali aj asistenciu, Nino Niederreiter ich nazbieral dve. „Sú to dobré pocity. Každý zápas mal tak trochu nádych play-off. Bolo to zábavné,“ povedal Pesce. Petr Mrázek vyťahoval puk z brány po góloch Brocka Nelsona a Johnnyho Boychuka. Nelson pridal aj asistenciu, Jordan Eberle si ich pripísal dve. Newyorský tím vstúpil do ročníka s bilanciou 1-3-0 a v tretej tretine mal len dve strely na bránu. „Ich rýchlosť robí problémy každému. Sú o nátlakovej hre a podporuje ich v tom aj ich obrana. Tlačia, tlačia, tlačia,“ skonštatoval Barry Trotz.

Teräväinen zužitkoval pri prečíslení prihrávku Hamiltona:

Hviezdy duelu: 1. B. Pesce (CAR), 2. T. Teravainen (CAR), 3. D. Hamilton (CAR)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies