Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ktoré útoky sú v úvode sezóny najnebezpečnejšie?

Sezóna 2019/20 je stále v plienkach, ale už teraz by mali mať tímy dobrú predstavu o tom, ako dobre vyzerá ich základná zostava. Zaujímavé je tiež pozrieť sa na to, ktoré útočné formácie boli zatiaľ najúdernejšie.

Prehľad priniesol Steven Ellis, ktorý na úvod poukázal na to, že v ňom nenájdeme smrtiace trio Colorada v zložení MacKinnon, Landeskog a Rantanen, ani prvú formáciu Tampy Bay. Toto je päť najúdernejších útokov v hre piatich proti piatim:

Draisaitl – McDavid – Kassian (Edmonton – 11 gólov)
Keďže McDavid hrá vo forme, tak nie je prekvapením, že jeho formácia je aktuálne v lige najnebezpečnejšia. McDavid a Draisaitl sú momentálne dvoma z troch najproduktívnejších hráčov NHL, pričom už vlani ich dobre dopĺňal Kassian. Ich percentuálne GF je 78,6, čo znamená, že títo hráči strelili 78,6 % zo všetkých gólov (aj súperových), ktoré padli počas ich pobytu na ľade.

Bertuzzi – Larkin – Mantha (Detroit – 9 gólov)
Tento útok hral výborne na konci minulej sezóny a zažil aj vydarený vstup do tej aktuálnej. Veľa urobilo šesť gólov, ktoré doteraz strelil Mantha. Toto trio má percentuálne GF 69,2, čo je druhé najlepšie číslo medzi útokmi, ktoré vyprodukovali aspoň sedem gólov.

Článok pokračuje pod reklamou

Forsberg – Duchene – Granlund (Nashville – 8 gólov)
Niekto by si mohol myslieť, že toto vyzerá ako druhý útok, ale tejto trojici sa spolu darí a ťahá ofenzívu Predators. Duchene je pritom najproduktívnejším hráčom tímu s deviatimi bodmi. Granlund tiež vyzerá lepšie ako po výmene. Jediné mínus je, že sa Forsberg zranil.

Simon – Crosby – Guentzel (Pittsburgh – 7 gólov)
Napriek početným zraneniam v útoku sa Pittsburghu darí a veľký podiel na tom má prvý útok, ktorý doteraz strelil v hre piatich proti piatim sedem gólov. Crosby má formu a v deviatich zápasoch už nazbieral 12 bodov. Guentzel zase vyzerá, že je na cesta za 40-gólovým ročníkom. Simon až také dobré ofenzívne čísla nemá, ale je potrebný pre čiernu robotu.

Marchand – Bergeron – Pastrňák (Boston – 7 gólov)
A konečne je tu aj jeden z najdominantnejších útokov minulej sezóny. Ak by sa pritom započítavali aj presilovkové góly, tak by táto trojka bola na čele. Doteraz sa kombinovane postarala o 35 bodov. Dá sa pritom očakávať, že tejto formácii tak skoro dych nedôjde.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies