Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Černák sa vrátil do druhého páru, Lightning vyhrali vďaka poslednej minúte

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali len dva zápasy, v ktorých sa z výhier tešili Ottawa a Tampa Bay. Jediný slovenský zástupca, Erik Černák, nebodoval.

Hedmanov gól rozhodol o výhre nad Penguins

Tampa Bay viedla 1:0, prehrávala 1:2 a nakoniec porazila Pittsburgh 3:2. Na gól Alexa Killorna z prvej tretiny nadviazali v tretej Cedric Paquette, ktorý odohral svoj prvý duel v sezóne, a Victor Hedman, ktorý využil presilovku 57 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Andrej Vasilevskij urobil 37 zákrokov a svoj tím podžral aj v záverečných sekundách riadnej hracej doby. Aj vďaka tomu Lightning porazili Penguins v štvrtom domácom zápase po sebe, pričom od 23. decembra 2014 majú v Amelie Aréne bilanciu proti „Tučniakom“ 7-1-0. O góly hostí sa postarali Brandon Tanev a Jake Guentzel. Tristan Jarry opustil duel so 45 zákrokmi. V akcii nechýbal ani slovenský obranca Erik Černák, ktorý odohral 18 minút. Pripísal si mínusový bod, jednu strelu na bránu, dva bodyčeky a dva bloky. V zápase hral opäť po boku Ryana McDonagha v druhom páre, aby si „Blesky“ lepšie ustrážili útok Sidneyho Crosbyho.

Záverečná minúta: víťazný gól a ubránenie vedenia:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. V. Hedman, 2. A. Killorn, 3. A. Vasilevskij (všetci TBL)

Duclair pomohol dvoma gólmi k výhre Senators nad Wings

Ottawa využila dobre načasovaný zápas proti trápiacemu sa Detroitu, ktorý hral druhý zápas za dva dni. Anthony Duclair strelil dva góly, aby Senators porazili Red Wings 5:2 a ukončili si štvorzápasovú sériu prehier. Tá detroitská sa pritom natiahla už na šesť zápasov. „Myslím si, že toto bol náš najhorší defenzívny výkon za dlhý čas. Nechcem o nič Ottawu oberať, hrala tvrdo, ale my sme boli v defenzíve biedni,“ povedal tréner Detroitu Jeff Blashill. Okrem Duclaira sa z gólov tešili aj Chris Tierney, Marc Borowiecki a Jean-Gabriel Pageau. Anders Nilsson pri svojom prvom víťazstve v sezóne kryl 34 striel a prekonali ho len Darren Helm a Tyler Bertuzzi, ktorí v úvode druhej tretiny otočili stav z 0:1 na 2:1. Jonathan Bernier inkasoval štyri góly z 37 striel – Ducleirov druhý gól padol do prázdnej brány.

Prečíslenie viedlo ku gólu v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. A. Nilsson, 2. J. Pageau, 3. A. Duclair (všetci OTT)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 17:57 0 0 0 -1 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies