Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Leafs pokazili Marleauovi návrat, Detroit odpísal Ullmark, veľký obrat Capitals

V piatok sa v NHL odohralo šesť zápasov bez slovenskej účasti. Svoju víťaznú sériu si natiahli Islanders, no Red Wings si vylámali zuby na Ullmarkovi a prehrali už siedmy zápas po sebe.

Bellemare zažil vydarený návrat do Vegas, Colorado uspelo 6:1

Pierre-Edouard Bellemare navštívil T-Mobile Arénu prvýkrát ako hosť a bola to pozitívna návšteva – proti bývalému tímu strelil gól a pridal dve asistencie. „Všetko mi dnes vychádzalo, pre puk som bol ako magnet, stále bol pri mne. Bol to dobrý zápas,“ poznamenal. Po dva góly vsietili Nazem Kadri a Matt Calvert, do čierneho sa trafil aj Cale Makar a Colorado vyhralo vo Vegas 6:1, aby si vylepšilo bilanciu na 8-1-1. Philipp Grubauer urobil 25 zákrokov a Nathan MacKinnon (0+2) bodoval v desiatom zápase po sebe. Marc-Andre Fleury inkasoval štyri góly z 26 striel a v 33. minúte ho nahradil Garret Sparks, ktorý kryl 12 zo 14 striel. O čestný úspech Golden Knights sa postaral William Karlsson.


Hviezdy duelu: 1. N. Kadri (COL), 2. P. Bellemare (COL), 3. C. Makar (COL)

Toronto pokazilo návrat Marleaua návratom na víťaznú koľaj

Toronto bez Martina Marinčina v zostave sa po dvoch prehrách vrátilo na víťaznú koľaj, keď porazilo San Jose 4:1 a pokazilo návrat Patricka Marleaua do Scotiabank Arény. Skóre stretnutia pritom otvoril v prvej tretine hosťujúci Kevin Labanc a vedenie Sharks trvalo až do 40. minúty. Len tri sekundy pred druhou prestávkou stav vyrovnal Jake Muzzin. Víťazný gól vsietil tiež obranca – Morgan Rielly v 55. minúte. Iľja Michejev strelil gól do prázdnej brány a po ňom ešte prekonal Martina Jonesa Auston Matthews. Mitch marner zaznamenal dve asistencie a Frederik Andersen urobil 16 zákrokov. Jones inkasoval tri góly z 26 striel a kalifornský klub prehral tretí zápas z ostatných štyroch.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. M. Rielly (TOR), 2. I. Mikheyev (TOR), 3. J. Muzzin (TOR)

Arizona ukončila sériu prehier v New Jersey

Arizona sa v ostatných rokoch v New Jersey nedarilo, ale v piatok ukončila päťzápasovú sériu prehier v Newarku triumfom 5:3. Jason Demers nazbieral tri asistencie, aby prekročil 200-bodovú métu, a o piatu výhru z ostatných šiestich zápasov sa postaralo päť rôznych strelcov – Nick Schmaltz, Michael Grabner, Oliver Ekman-Larsson, debutový strelec Barrett Hayton a Clayton Keller, ktorý svoj prvý gól v sezóne dosiahol do prázdnej brány. Antti Raanta čelil 35 strelám, z ktorých ho pokorili Sami Vatanen, Jack Hughes a Pavel Zacha. „Dnes som sa cítil dobre. Bolo by pekné, ak by sme vyhrali, ale hrali sme dobrý hokej, no urobili sme pár chýb,“ povedal Hughes, ktorý si pripísal aj dve asistencie. MacKenzie Blackwood opustil duel s 12 zákrokmi a Devils premárnili šancu po prvýkrát v sezóne vyhrať tri zápasy po sebe. V zápase viedli 2:0 a 3:2. K výhre im nepomohol ani návrat Nica Hischiera.


Hughes po prihrávke Halla strelil svoj 2. gól v NHL:

Hviezdy duelu: 1. J. Hughes (NJD), 2. B. Hayton (ARI), 3. S. Vatanen (NJD)

Leddy doviedol Islanders k predĺženiu víťaznej série

Nick Leddy strelil svoj druhý gól v zápase z trestného strieľania ako prvý obranca v klubovej histórii, aby pomohol Islanders k výhre 4:2 nad Ottawou a k natiahnutiu víťaznej série na šesť zápasov. Matt Martin a Derick Brassard sa tiež tešili z gólov, Thomas Greiss predviedol 30 zákrokov. V druhej tretine to vyzeralo chvíľu tak, že by Leddy mohol dosiahnuť hetrik. Jeho strelu však nakoniec ešte tečoval Martin. O oba góly Senators sa postaral Tyler Ennis. Anders Nilsson inkasoval štyri góly zo 16 striel a potom striedal. Craig Anderson zastavil všetkých následných 13 striel. Kanadský tím si zhoršil bilanciu na 2-6-1.


Nick Leddy skóroval z trestného strieľania:

Hviezdy duelu: 1. N. Leddy (NYI), 2. T. Ennis (OTT), 3. M. Martin (NYI)

Ullmark doviedol Sabres k výhre nad trápiacimi sa Red Wings

Detroit sa snažil ukončiť sériu prehier a bol aktívnejší, ale nakoniec si zuby vylámal na Linusovi Ullmarkovi a prehral už siedmy zápas po sebe. Švédsky brankár zneškodnil všetkých 41 striel, aby s tretím čistým kontom kariéry doviedol Buffalo k výhre 2:0. Góly strelili Jake McCabe a dvojbodový Sam Reinhart, pričom pri oboch si asistenciu pripísal Jack Eichel. Sabres zareagovali na štvrtkovú prehru s Rangers, vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich a pre Marcusa Johanssona bolo víťazstvo o to cennejšie, že prišlo v jeho 600. dueli kariéry. Domáci Jimmy Howard inkasoval dva góly z 25 striel. „Tlačili sme a myslím, že až na jeden inkasovaný gól sme hrali celkom dobre aj defenzívne. Musíme však strieľať góly. Nemôžete vyhrať, ak neskórujete,“ povedal Dylan Larkin.

Ullmark eliminoval brejk Filppulu:

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark (BUF), 2. S. Reinhart (BUF), 3. J. McCabe (BUF)

Washingtonu sa podaril veľký obrat vo Vancouveri

Washington prehrával už 1:5 a do tretej tretiny vstupoval s trojgólovou stratou. Nakoniec sa však tešil z výhry 6:5 nad Vancouverom, o ktorej rozhodol v samostatných nájazdoch Nicklas Bäckström. Dôležité dva góly strelil v tretej tretine obranca Michal Kempný, no k zvratu viedli aj góly Jevgenija Kuznecova a Larsa Ellera. Kuznecov skóroval aj v prvej tretine. Iľja Samsonov inkasoval päť gólov z 34 striel a Capitals si pripísali piatu výhru zo šiestich zápasov. Canucks strelili päť gólov po sebe, no ani to im nestačilo na predĺženie víťaznej série na tri zápasy. Ich góly strelili Brock Boeser, Elias Pettersson, Jake Virtanen a dvojgólový Tim Schaller. Jacob Markström opustil duel s 24 zákrokmi. Capitals otočili zápas, v ktorom prehrávali o štyri góly, po piatykrát vo svojej histórii.

Hviezdy duelu: 1. T. Schaller (VAN), 2. E. Kuznetsov (WSH), 3. M. Kempný (WSH)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies