Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Video: Matthews vystrašil fanúšikov. Potom došlo k úľave

Nejeden fanúšik tímu Toronto Maple Leafs si v piatok vydýchol, keď sa Auston Matthews vrátil do zápasu proti San Jose. Na niekoľko minút totiž hviezdneho útočníka vyradil z hry tvrdý bodyček.

Matthews v priebehu druhej tretiny zamierila do šatne po tom, čo ho k ľadu poslal Brenden Dillon, ktorý ho zasiahol aj do hlavy. Domáci hráč chvíľu zostal na ľade, ale dokončil svoje striedanie. Potom odišiel do šatne, kde absolvoval aj vyšetrenie na otras mozgu.

Fanúšikov potom potešilo, keď pred štartom tretej tretine hráči vychádzali zo šatne a medzi nimi bol aj Matthews, ktorý nakoniec pri výhre 4:1 odohral 18 minút. V závere dokonca skóroval. Po zápase každého uistil, že je v poriadku.

„Neobával som sa o nič, len som bol trochu otrasený. Liga tieto veci berie vážne. Nemal som problém, len som išiel do tichej miestnosti a otestovali ma. Všetko dopadlo pozitívne, tak som sa v tretej tretine vrátil a cítil som sa dobre,“ poznamenal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies