Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Kto patrí medzi najšpinavších hráčov súčasnej NHL?

Hokej je hrá tvrdá a rýchla. Má svoje písané i nepísané pravidlá. Má nepísaný kód, ktorý väčšina hráčov rešpektuje. Nájdu sa však aj takí, ktorí prechádzajú za hranicu a hrajú špinavo. Jeff Seide sa rozhodol zamerať na nich.

Do jeho výberu 10 najšpinavších hráčov súčasnej NHL, ktorí sa často prejavujú zákerne a nešportovo, patria:

Matthew Tkachuk, Calgary – hoci má len 21 rokov už je široko ďaleko nenávideným hráčom, o čom svetu dáva najzreteľnejšie najavo Drew Doughty. Jeho zlá reputácia stále rastie, pričom sa starajú o to jeho slová i činy.

Andrew Shaw, Chicago – je nebojácny a húževnatý, bojuje pri mantineloch, chodí priamočiaro k bráne. A do koho narazí, si nevyberá. Môže to byť aj brankár. Za svoju zákernú hru už získal niekoľko suspendácií. Známy je aj pre špinavosti, ktoré vedie vychádzať z jeho úst.

Článok pokračuje pod reklamou

Ryan Kesler, Anaheim – patrí medzi najlepších provokatérov v lige a jeho neustále rýpanie mu k dobrým vzťahom v lige nepomohlo. Tiež sa často prezentoval bodyčekmi mierenými na hlavu či krosčekmi po prehraných vhadzovaniach. Momentálne je mimo hru.

Radko Gudas, Washington – niekoľkokrát už bol suspendovaný za kontroverzné bodyčeky a hoci sľuboval, že sa polepší, nikdy sa tak nestalo. Vďaka svojím špinavostiam už prišiel o viac ako 400 000 dolárov z platu.

Zac Rinaldo, Calgary – už od počiatku si na neho pamätáme ako na provokatéra, ktorý odštartoval množstvo pästných súbojov. Hráčov provokuje slovne i špinavosťami na ľade. Videli sme od neho viacero špinavých bodyčekov a v NHL si už odpykal aj viacero suspendácií, vrátane niekoľkých za údery do hlavy súpera.

Milan Lucic, Calgary – rád rozdával tvrdé bodyčeky a pravidelne hráva za hranicami pravidiel. Ako zbraň využíva aj svoju hokejku, či už na sekanie alebo pichanie do protihráčov. Nebojí sa súperov udrieť aj vtedy, keď to nečakajú a dokonca si už dovoľoval aj do rozhodcov.

Antoine Roussel, Vancouver – v roku 2015 špinavo krosčekoval do krku Adama McQuaida v rámci odpovede na čistý bodyček. O rok skôr udrel Ryana Getzlafa do zranenej brady. Viackrát protihráčov podrážal nohou.

Tom Wilson, Washington – ide o hráča, ktorého by ste radšej chceli mať za spoluhráča, ako protihráča. Súperom už spôsoboval otrasy mozgov a zlomené čeľuste. Po viacerých suspendáciách sa snažil svoj štýl hry zmeniť, ale stále u neho sem-tam nejakú špinavosť vidíme. Veľa jeho protihráčov ho pozná pod prezývkou „idiot“. Verejne ho tak nazval Kyle Okposo.

Nazem Kadri, Colorado – v kariére už urobil niekoľko kontroverzných bodyčekov, nevyhýbal sa kolíziám „koleno na koleno“ a nedbal na to, koho a kde udrie jeho lakeť. Okrem toho je známy pre svoje slovné provokácie.

Brach Marchand, Boston – vie hrať tak špinavo, že ani fanúšikovia jeho tímu sa nepostavia na jeho stranu, aby hájili jeho konanie. Síce je drobnejšej postavy, ale súperom sa dostáva pod kožu slovami i tvrdými zákrokmi. Zviditeľnil sa aj oblizovaním súperov. Neodmietne ani konfrontáciu s fanúšikmi súperov.

Za zmienku však stoja aj: Brendan Lemieux (Rangers), David Backes (Bruins), Auston Watson (Predators), Alexander Ovečkin (Capitals), Sidney Crosby (Penguins), Corey Perry (Stars), Drew Doughty (Kings), James Neal (Oilers), Dustin Brown (Kings).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies