Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Dočká sa dnes McDavid prvého víťazstva nad Crosbym?

V sobotu sa už od šiestej hodiny večer nášho času odohrá zápas medzi Pittsburghom a Edmontonom. Ďalší zápas medzi Sidneym Crosbym a Connorom McDavidom.

McDavid vie, že to bude len ďalší obyčajný zápas. Kapitán Oilers je však pred každým meraním síl proti Crosbymi vystavovaný pozornosti médií. Teraz je konfrontovaný otázkou, či sa konečne dočká vo vzájomnom súboji veľkých hviezd víťazstva.

„Je vždy ľahké vstať, aby ste hrali proti ním. Je to vždy vzrušujúce,“ poznamenal McDavid. „Robí sa z toho veľká vec, ale Crosby bol pravdepodobne ten hráč, ktorého som pri vyrastaní sledoval najviac. Je vždy vzrušujúce hrať proti nemu.“

McDavid sa vo svojej nováčikovskej sezóne Penguins nepostavil pre zranenie. Odvtedy však už odohral proti ním šesť zápasov, v ktorých sa vždy tešil z víťazstva Crosby. Oilers mali v týchto dueloch bilanciu 0-3-3.

Článok pokračuje pod reklamou

Hráč číslo 97 zaznamenal v každom z doterajších vzájomných zápasov aspoň bod a dokopy ich nazbieral 12 za tri góly a deväť asistencií. Crosby zaznamenal dva góly a dve asistencie. Tvrdí však, že z neho tieto súboje vždy dostanú to najlepšie.

„Pripravujem sa na to s vedomím, že to bude dobrá výzva, že budeme hrať proti nemu. Musíte byť ostražitý pre spôsob, akým hrá a pre to, čo všetko dokáže. Myslím si, že sa na to pripravujete poriadne,“ skonštatoval Crosby.

Pittsburgh do zápasu vstúpi so šancou vyhrať tretí zápas po sebe. McDavid sa zase bude snažiť, aby Edmonton neprehral tretí zápas z ostatných štyroch. Bude sa snažiť nadviazať na výhru v Columbuse a po prvýkrát od 19. októbra sa tešiť z druhého víťazstva po sebe. Podarí sa mu to?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies