Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Video: Obranca Anaheimu sa konečne dočkal prvého gólu v NHL

Švédsky obranca Anaheimu Jacob Larsson dosiahol v utorkovom zápase proti Minnesote významný kariérny míľnik. V jeho tretej sezóne v NHL sa dočkal premiérového gólu, no ani ten neodvrátil domácu prehru 2:4.

Dvadsaťdvaročný rodák z Ljungby posielal Ducks do vedenia 2:0 v 22. minúte, keď jeho nahodený puk od mantinelu skončil za chrbtom prekvapeného brankára Alexa Stalocka. Bol to pre neho druhý bod v 16. zápase tejto sezóny a celkovo siedmy v 69. dueli v NHL.

„Je to dobrý pocit, ale radšej by som ho oslavoval spolu s víťazstvom. Tak či onak, je dobré mať ten prvý gól už na konte a zbaviť sa tlaku,“ povedal Larsson po zápase.

Larsson debutoval v súťaži ešte v ročníku 2016/17, v ktorom odohral štyri zápasy. V minulej sezóne nazbieral päť asistencií v 49 dueloch. V play-off si zatiaľ nezahral. Ducks ho draftovali v roku 2015 už v prvom kole z celkového 27. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies