Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Marleau dosiahol významný míľnik. Oslávil ho gólom a postom hviezdy duelu

Veterán Patrick Marleau zaznamenal pri utorkovej výhre San Jose 4:2 nad Chicagom ďalší významný míľnik v jeho bohatej kariére. Post druhej hviezdy zápasu mu nevyniesol len gól, ale aj veľký zápis do histórie NHL.

Štyridsaťročný útočník otvoril v úvode druhej tretiny skóre duelu, ktorý bol jeho 800. odohraný bez prerušenia. Stal sa len šiestym hráčom v ligovej histórii, ktorého „železná séria“ trvá tak dlho. Od sezóny 2008/09 nevynechal jediný zápas.

Z aktívnych hráčov je Marleau na druhom mieste za obrancom Floridy Keithom Yandleom, ktorý odohral zatiaľ 811 zápasov v sérii. Tesne za ním je útočník Arizony Phil Kessel so 789 duelmi. Marleau je najstarším hráčom (40 rokov a 51 dní) v histórii NHL, NBA aj MLB s 800 odohranými zápasmi v sérii.

Draftová dvojka z roku 1997 má na konte už 1 669 stretnutí základnej časti NHL, čo ho radí na piate miesto historického poradia. Len dva góly mu chýbajú, aby sa vyrovnal Johnnymu Bucykovi (556) na 27. mieste historického poradia strelcov.

Článok pokračuje pod reklamou

Marleauov 554. gól v NHL:

Najdlhšiu „železnú sériu“ v histórii NHL má na konte Doug Jarvis, ktorý v rokoch 1975 až 1987 odohral 964 zápasov bez prestávky. Za ním nasledujú s veľkým odstupom Garry Unger (914), Steve Larmer (884) a Andrew Cogliano (830).

Ak by sa bralo do úvahy aj play-off, Marleau odohral už 809 zápasov po sebe. Kessel by bol už nad ním a tesne za Yandleom v poradí aktívnych hráčov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tatar opäť v akcii, toto nezažil od 24. marca. Mladý Rus rozhodol debutový zápas + videoSlafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies