Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Šesť gólov za osem minút. Colorado prekonalo pamätný duel bratov Šťastných

Kanonáda Colorada vo štvrtkovom zápase proti Nashville nemá v klubovej histórii obdobu. V druhej tretine dokonca Avalanche vytvorili rekord organizácie, keď strelili šesť gólov v rozmedzí ôsmich minút. To sa nepodarilo ani tímu okolo bratov Šťastných v Quebecu.

Hráči Colorada potrebovali na šesť gólov rovných osem minút, čím o šesť sekúnd prekonali kliubový rekord Nordiques z 22. februára 1981. Bol to pamätný zápas aj pre slovenský hokej, veď Peter a Anton Šťastní nazbierali po osem bodov a zariadili triumf 11:7 nad Washingtonom.

Deväť alebo viac gólov v zápase strelili Avalanche po piatykrát, odkedy sa klub presťahoval do Denveru. Naposledy sa im to však podarilo ešte 9. decembra 2007 pri výhre 9:5 nad St. Louis.

„Hovorili sme v šatni o tom, ako strieľať viac gólov. V posledných zápasoch sa nám veľmi nedarilo skórovať. Takže dnes sme sa zamerali na to, aby sme viacerí chodili pred bránu súpera a aby naši obrancovia nahadzovali viac pukov tým smerom,“ vysvetlil tímovú taktiku Joonas Donskoi, autor hetriku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies