Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Kapitán Columbusu absolvuje rozhovor s disciplinárkou + video

Aktualizované 11.11.2019 o 05:38

Kapitán tímu Columbus Blue Jackets si v sobotnom zápase proti Coloradu zavaril. Prezentoval sa nebezpečným zákrokom na hlavu súpera, za ktorý bol vylúčený. Hrozí mu aj dodatočný trest od Oddelenia hráčskej bezpečnosti NHL.

Nick Foligno v závere druhej tretiny zasiahol lakťom či ramenom do hlavy Pierre-Edouard Bellemarea, ktorý sa práve zbavil puku v strednom pásme. Rozhodcovia mu za zákrok udelili vyšší päťminútový aj osobný desaťminútový trest za napadnutie.

Obaja hráči už do duelu nezasiahli. Bellemare utrpel nešpecifikované zranenie, o ktorom tréner Jared Bednar zatiaľ nepovedal viac. Foligno nedohral zápas pre trest a je možné, že bude aj dodatočne suspendovaný. Ako vysvetlil svoj zákrok?

„Vlastne som vôbec nevedel, že som ho trafil do hlavy. Preto som reagoval prekvapene, keď som uvidel záznam. Určite som ho nechcel takto zasiahnuť. Chcel som ho bodyčekovať, ale on sa otočil a odohral puk. Stalo sa to tak rýchlo. Cítil som sa veľmi zle, keď som videl, čo sa stalo. Bola to nešťastná zrážka. Dúfam, že je v poriadku. Z ich kabíny som už začul, že sa cíti dobre,“ povedal Foligno Aaronovi Portzlineovi z The Athletic.

DOPLNENÉ: Oddelenie hráčskej bezpečnosti NHL v nedeľu informovalo, že s ním Foligno absolvuje v pondelok pojednávanie ohľadom zákroku na Bellemareho.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies