Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Montgomery je sklamaný zo svojich hviezd. Chce od nich viac

Hlavný tréner tímu Dallas Stars, Jim Montgomery, dal jasne najavo, že sa mu doterajšie výkony jeho hviezdnych zverencov nepozdávajú.

„Som veľmi sklamaný,“ povedal kormidelník otvorene po nedeľnej prehre s Winnipegom. Horšie je, že u svojich hviezd nevidí znaky pokroku: „Nie, vy ich vidíte?“

Tyler Seguin zaznamenal v doterajšom priebehu ročníka len tri góly a 11 bodov, kým Jamie Benn dokázal streliť len jeden gól, ku ktorému pridal päť asistencií. Alex Radulov získal päť gólov a päť asistencií, Joe Pavelski tri góly a päť asistencií. Všetci štyria odohrali po 18 duelov.

Pri absenciách hviezdneho obrancu Johna Klingberga a útočníka Roopeho Hintza, ktorý vedie klub s deviatimi gólmi, je potrebné, aby títo hráči pozdvihli svoju hru. Tréner konkrétne vyzval k zlepšeniu Seguina s Bennom.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to skutočne dôležité. Potrebujete, aby váš center číslo jeden a ľavý krídelník číslo jeden vystupňovali svoju hru a robili toho viac,“ poznamenal Montgomery, ktorý poukázal aj na nedeľný duel. „Janmark a Faksa strelili skutočné dobré, dôležité góly. A to je náš tretí a štvrtý útok.“

Stars sú tretím najhorším tímom s priemerom 2,39 streleného gólu na zápas. Aj preto je dôležité, aby hviezdy zabrali. Tréneri už s nimi mali stretnutia tvárou tvár a s analýzou videa, pričom sa aj snažili lepšie manažovať ich čas na ľade. Nakoniec je to však vždy na hráčoch.

„Oni sa musia rozhodnúť, či chcú byť rozdielovými hráčmi. Pozrite sa na to, kto skóroval za Jets,“ skonštatoval Montgomery. Winnipegu k výhre pomohli gólmi aj Patrik Laine a Mark Scheifele. Druhý menovaný skóroval v predĺžení.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies