Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hranie v Buffale bolo mentálne degradujúce, tvrdí Beaulieu

Obranca Nathan Beaulieu dosiahol svoje, keď bol po dvoch rokoch v Buffale na svoju žiadosť vymenený do Winnipegu. Ani niekoľko mesiacov po zmene pôsobiska sa však ešte neubráni nepríjemným spomienkam na pôsobenie u Sabres.

„Nebol som tam v dobrej situácii, asi by som to mohol povedať takto. Snažil som sa odtiaľ dostať viackrát, len sa to nestalo,“ povedal Beaulieu pre The Athletic.

„Hral som v dobrých tímoch v Montreale, dostali sme sa do play-off v každom roku s výnimkou jedného. Potom idete do úplného protipólu, kde strávite dva roky a ktorý testuje vašu vôľu a lásku k športu. Počuli ste, čo povedal Ryan O’Reilly. Viem, že sa to Sabres nepáčilo, ale nemohol by som to vyjadriť lepšie. Mohol by som povedať to isté.“

O’Reilly po sezóne 2017/18 a predtým, ako bol vymenený do St. Louis, povedal, že v Buffale stratil viackrát lásku k športu. Beaulieu povedal, že také pocity vám nevykompenzuje ani lukratívna zmluva.

„Skutočne spochybňujete veľa vecí. Viem, že máme úžasné životy, ale ak si to neužívate, tak to nie je taká výhra, pretože niekedy je to ťažké a sú tam aj pochmúrne dni. Neubránia vás od toho ani všetky peniaze sveta. Mentálne to bolo degradujúce,“ poznamenal.

Negatívne sa o Buffale v tomto roku vyjadril aj brankár Robin Lehner, ktorý povedal, že tam vládla atmosféra negativizmu. Sabres skončili v ročníku 2017/18 poslední, vlani mali piatu najhoršiu bilanciu. V play-off nehrali od ročníka 2010/11.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies