Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Blais podstúpi operáciu, Blues si upísali Brouwera

Útočník tímu St. Louis Blues, Sammy Blais, podstúpi operáciu zápästia, ktoré ho vyradí z akcie minimálne na desať týždňov. V stredu o tom informoval samotný tím, ktorý na situáciu zareagoval podpisom zmluvy s Troyom Brouwerom.

Blais v prvých 20 zápasoch sezóny zaznamenal osem bodov za päť gólov a tri asistencie. Zranenie utrpel v utorkovom zápase proti tímu Tampa Bay Lightning. V kariére odohral 63 zápasov so ziskom 15 bodov (8+7) a aj 15 zápasov play-off, v ktorých si pripísal gól a dve asistencie. V minulej sezóne pomohol Blues k prvému Stanleyho poháru.

Jeho absenciu tím pokryje Brouwerom, ktorý bol v St. Louis na skúške. V stredu podpísal ročný dvojcestný kontrakt, ktorý má na úrovni NHL hodnotu 750 000 amerických dolárov.

Tridsaťštyriročný veterán zaznamenal 12 gólov a deväť asistencií v 75 zápasoch, ktoré odohral v minulej sezóne za Floridu. V ročníku 2015/16 si zahral práve za Blues – v 82 zápasoch nazbieral 39 bodov za 18 gólov a 21 asistencií.

„Nemohol by som byť šťastnejší, že som späť s Blues. Je to skvelá skupina hráčov, skvelá organizácia a skvelé mesto. Teším sa, ako tím pomôžem bojovať o ďalší Stanleyho pohár,“ povedal Brouwer.

St. Louis urobilo v stredu ešte jednu transakciu – zo skúšobnej zmluvy uvoľnilo útočníka Jamieho McGinna.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies