Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Výmena Pánika? Zámorský odborník vidí dve prekážky

Fanúšikovia Washington sa opýtali odborníka J.J. Regana z NBC Sports na slovenského útočníka Richarda Pánika a jeho vyhliadky v tíme. Padla aj otázka, či by ho Capitals nemali vymeniť.

Zámorský odborník si myslí, že je príliš skoro o tom uvažovať, ale chcel fanúšikom vyhovieť, a tak sa alternatívou výmeny martinského rodáka zamyslel. Hneď na začiatok vidí dve prekážky, ktoré by jej mohli brániť.

„Tou prvou je jeho kontakt. Je v prvom roku štvorročnej zmluvy, v ktorom už bol zranený a strelil len jeden gól v prvých 14 zápasoch. Tímy nebudú chodiť do radu, aby zobrali takú zmluvu z rúk Capitals,“ poznamenal Regan.

„Pochybujem, že by MacLellan bol schopný vymeniť Pánika a zbaviť sa jeho zmluvy za iného útočníka do tretieho útoku, ktorý by bol produktívny. Nezískate za neho takú hodnotu. Ak je jediným plusom pre Capitals to, že jeho výmenou získajú viac miesta pod stropom, stojí to za to?“

Článok pokračuje pod reklamou

A čo je druhou prekážkou?

„Stále potrebujete niekoho, kto bude produktívnym krídelníkom tretej formácie. Ak tam nie je nikto, kto by tú pozíciu zaplnil, potom obetujete šírku zostavy, aby ste sa zbavili hráča za malú protihodnotu. Možno by bol tím otvorenejší k výmene Pánika so spôsobom, akým hrá Boyd, no ak zvážime, ako sa trápi s udržaním si miesta v NHL, pochybujem, že by ho Todd Reirden bral ako možnú náhradu za Pánika,“ povedal odborník.

Podľa Regana niet pochýb o tom, že Pánik musí byť produktívnejší. Jeden bod v 15 zápasoch je málo. Upozorňuje však, že sa dvadsaťosemročný Slovák zlepšil od svojho návratu zo zranenia. A vzhľadom na postavenie tímu v tabuľke, si Capitals môžu dovoliť venovať mu viac trpezlivosti.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies