Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatar sa rozhovoril o údajných praktikách Billa Petersa

Dominantnou témou ostatných dní v zámorskej NHL je správanie sa hlavného trénera Calgary Billa Petersa. Okrem Andreja Sekeru v Caroline, mal tú česť pôsobiť pod ním aj Tomáš Tatar, ktorý sa k tomu pre kanadské média aj vyjadril.

Slovenský útočník sa s Petersom stretol v Detroite, kde súčasný kormidelník Flames pracoval ako asistent Mikea Babcocka. Nič zvláštne vtedy na ňom nespozoroval.

„Viete čo, ja som s ním nemal žiaden problém. Bol naším trénerom a robil to, čo mal robiť. Skutočne neviem, čo sa stalo v tých ostatných tímoch, ale ja som si u nás nič také nevšimol,“ povedal Tatar.

Peters bol najskôr obvinený z rasistických komentárov, ktoré vyslovil pred dekádou v nižšej AHL. Potom sa pridali aj obvinenia z fyzického násilia, ktorého sa mal dopustiť v Caroline. Prekvapilo to Tatara, keď sa o tom dopočul?

Článok pokračuje pod reklamou

„Áno, nie je to novinka, ktorú chcete vidieť. Ja som nebol súčasťou tých tímov, tak skutočne neviem, čo sa tam dialo. S ním som bol len krátko,“ odvetil útočník Montrealu.

Čoskoro dvadsaťdeväťročný Dubničan si nemyslí, že by malo byť podobné správanie súčasťou hokejovej kultúry.

„Nechcete, aby sa takéto veci v šatni stávali. Nemyslím si, že je to kultúra, v ktorej by sme mali byť, a nie je to ani vhodný príklad pre ľudí. Neviem, či je to všetko pravda, ale samozrejme, že také veci v šatni nechcete,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies