Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Tréner Montrealu je frustrovaný. Trápi ho defenzívna hra tímu

Tím Montreal Canadiens si chcel vo štvrtok ukončiť sériu prehier a zareagovať na zahanbujúci porážku, no namiesto toho prehral 4:6 s New Jersey Devils, aby prehral šiesty zápas po sebe. Niet sa teda čudovať tomu, v akom stave sa po zápase nachádzal hlavný tréner.

„Som frustrovaný do maximálnej miery,“ povedal Claude Julien pre Montreal Gazette.

Julien ponúkol množstvo dôvodov, prečo kanadský tím momentálne ťahá takú sériu, ale všetky súviseli s jednou a tou istou vecou – zlyhaním hrať dôsledne v defenzíve.

„Robíme mentálne chyby. Nie sú to veci, ktoré hráčov učíme. Sú hráči, ktorí sa toho snažia robiť až príliš veľa. Keď máte takmer 50 striel a strelíte štyri góly, mali by ste vyhrať. Ale by sme mali príliš veľa pochybení. Boli tam hráči, ktorí pokrývali nesprávnych hráčov, ale aj zlé striedania formácií,“ skonštatoval kormidelník.

Canadiens nemajú veľa času na to, aby veci zvrátili. Znovu budú v akcii už v sobotu, keď doma privítajú Philadelphiu. Následne odcestujú do Bostonu, kde budú hrať v nedeľu zápas proti mužstvu, ktoré im v utorok uštedrilo prehru 1:8.

Julien povedal, že hlavnou úlohou na piatkovom tréningu bude „nastaviť správne myslenie hráčov“ a poznamenal, že Canadiens nehrali perfektne v defenzíve ani v prvých 20 zápasoch sezóny, no neboli až takí zlí, ako sú teraz, a že za posledné výsledky môžu aj oslabenia, ktoré patria medzi najhoršie v NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies