Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar prispel k výhre Canadiens, Kessel sa vrátil do Pittsburghu

V piatok sa odohralo päť zápasov NHL a v dvoch z nich malo zastúpenie aj Slovensko. Tomáš Tatar pri výhre bodoval, Richard Pánik nie. Neúspešný návrat do Pittsburghu má za sebou Phil Kessel.

Tatar pomohol asistenciou k výhre nad Rangers

Po ôsmich porážkach po sebe sa Montreal dočkal druhej výhry z ostatných troch zápasov s nádejou, že mizernému obdobiu je koniec. O výhre 2:1 nad Rangers rozhodol gól Natea Thompsona, ktorý prišiel len 67 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Kanadský tím od 11. minúty, keď skóre stretnutia otvoril Brendan Gallagher. Asistenciu pri jeho góle si pripísal aj slovenský útočník Tomáš Tatar. V druhej tretine sa domácim podarilo vyrovnať zásluhou Brendana Smitha, ale nikto iný už Careyho Pricea, ktorý čelil 30 strelám, neprekonal. Jeho náprotivok, Aleksandar Georgiev, zastavil 31 striel. Tatar ho ohrozil len jednou strelou, ale až štyri strely domácich hráčov zblokoval. Odohral 14 minút a 19 sekúnd, počas ktorých zaznamenal aj jeden plusový bod a jeden bodyček. Pre jeho trénera Claudea Juliena išlo o 174. výhru na lavičke „Habs“, čím sa vyrovnal Patovi Burnsovi na šiestom mieste v klubovej histórii. Rangers prehrali 17. z posledných 23 zápasoch proti Canadiens od roku 2013. V piatok im nepomohli ani návraty Marca Staala a Grega McKegga.

Víťazný gól Thompsona:

Hviezdy duelu: 1. C. Price (MTL), 2. N. Thompson (MTL), 3. A. Georgiev (NYR)

Článok pokračuje pod reklamou

Vrána rozhodol o výhre nad Ducks, Pánik nebodoval

Washington prišiel o dvojgólové vedenie, ale nakoniec neprišiel o víťaznú sériu. Jakub Vrána v úvode tretej tretiny prelomil nerozhodný stav, aby rozhodol o výhre 3:2 nad Anaheimom, ktorá je pre tím z hlavného mesta USA šiesta v poradí. Vrána zaznamenal aj asistenciu pri góle Jevgenija Kuznecova, ktorý nadväzoval na presný zásah Travisa Boyda. Braden Holtby čelil 29 strelám, z ktorých ho v závere druhej a v úvode tretej tretiny prekonal dvojbodový Ryan Getzlaf a Adam Henrique. Kalifornský tím nakoniec prehral tretí zápas z ostatných štyroch. Ryan Miller kryl 33 striel. Slovenský útočník Richard Pánik, ktorý odohral 12 a pol minúty, ho neohrozil ani raz. Pripísal si jeden plusový bod.

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf (ANA), 2. J. Vrána (WSH), 3. E. Gudbranson (ANA)

Dach rozhodol v nájazdoch o výhre nad Devils

Kirby Dach dostal prvýkrát v kariére šancu v nájazdoch a nesklamal. Tretí draftovaný hráč v tomto roku rozhodol o výhre Chicaga 2:1 nad New Jersey. Blackhawks vyhrali druhý zápas za dva dni aj vďaka 29 zákrokom Coreyho Crawforda, ktorý ukončil svoj 250. víťazný duel v NHL eliminovaním nájazdu poslednej draftovej jednotky Jacka Hughesa. V normálnej hracej dobe padli dva presilovkové góly. Skóre otvoril Taylor Hall v prvej tretine a vyrovnal ho Alex DeBrincat v druhej. Domáci Mackenzie Blackwood urobil 28 zákrokov. Devils prehrali štvrtý zápas po sebe, pod novým trénerom Alainom Nasreddineom odohrali posledné dva.

Rozhodujúca sekvencia v nájazdoch:

Hviezdy duelu: 1. K. Dach (CHI), 2. T. Hall (NJD), 3. M. Blackwood (NJD)

Jarry opäť vychytal nulu, pokazil návrat Kessela

Phil Kessel sa pri návrate do Pittsburghu dočkal ovácií v stoji. To mu radosť urobilo, ale výsledok zápasu nie. Jeho súčasný tím, Arizona, totiž nestrelil ani gól a z miesta jeho bývalého pôsobenia odchádza s prehrou 0:2. Hrdinom zápasu bol domáci brankár Tristan Jarry, ktorý zlikvidoval všetkých 33 striel, vrátane troch z hokejky Kessela. Bolo to jeho druhé čisté konto po sebe a piate víťazstvo z posledných šiestich štartov. Penguins si predĺžili domáci bodovú sériu na 10 duelov (8-0-2). Jevgenij Malkin prelomil bezgólový stav v ôsmej minúte tretej tretiny a poistku do prázdnej brány pridal Brandon Tanev. Antti Raanta kryl 24 z 25 striel. Do zostavy Penguins sa vrátili Bryan Rust, Justin Schultz i Jack Johnson.

Kessel sa dočkal takejto pocty pri návrate do Pittsburghu:

Hviezdy duelu: 1. T. Jarry (PIT), 2. J. Malkin (PIT), 3. B. Tanev (PIT)

Oilers zdolali tesne Kings, aby sa vrátili do čela divízie

Edmonton strelil dva presilovkové góly, aby porazil Los Angeles tesne 2:1 a s bilanciou 18-10-3 sa vrátil do čela Pacifickej divízie pred Arizonu. Oba góly padli v prvej tretine, keď sa v rozmedzí tri a pol minúty presadili Leon Draisaitl a Alex Chiasson. Obaja zaznamenali aj po asistencii. Mikko Koskinen pomohol k druhej výhre z ostatných troch duelov 35 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Michael Amadio, ktorý mu čisté konto pokazil v 54. minúte. Kings prehrali tretí zápas po sebe, Jonathan Quick ho opustil s 18 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. A. Chiasson (EDM), 3. A. Larsson (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 14:19 0 1 1 +1 0 1 1
R. Pánik (WSH) 12:23 0 0 0 +1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský si natiahol rekordnú sériu. Pospíšil viedol tím, Fehérváry zbieral „mínuskySlafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies