Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Georgiev vynuloval Vegas, Coyotes otočili zápas v Chicagu

V nedeľu sa odohralo päť zápasov NHL bez slovenskej účasti. Z výhier sa v nich tešili Winnipeg, Florida, Rangers, Arizona a Buffalo.

WPG - ANA 3:2

Scheifele skóroval dvakrát, aby doviedol Jets k výhre nad Ducks

Winnipeg dvakrát prišiel o jednogólové vedenie, ale nakoniec porazil Anaheim pomerom 3:2, keď nerozhodný stav prelomil v 56. minúte počas presilovky svojím druhým gólom v zápase Mark Scheifele. Bol to zároveň jeho 400. bod v kariére. Strelecky sa presadil aj Adam Lowry, kým Mathieu Perreault zaznamenal dve asistencie a Connor Hellebuyck 31 zákrokov. Jets si pripísali už 18. výhru a v prvých 30 zápasoch sezóny ich viac nazbierali len raz. Hellebuycka prekonali Jakob Silfverberg a Devin Shore. John Gibson opustil duel s 30 zákrokmi. Kalifornský tím prehral štvrtý zápas z posledných piatich.

Scheifeleho 400. bod v NHL:

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. M. Scheifele (WPG), 3. M. Perreault (WPG)

Článok pokračuje pod reklamou

FLA - SJS 5:1

Bobrovskij doviedol Panthers k ďalšej výhre

Sergej Bobrovskij nastúpil do druhého zápasu za dva dni a dôveru trénera nesklamal, keď s 30 zákrokmi doviedol Floridu aj k výhre 5:1 nad San Jose. „Bol skutočne dobrý hlavne na začiatku. San Jose zatlačilo aj v druhej tretine. Odchytal dobrý zápas. Mal ho pod kontrolou. Bol to pre neho veľmi dobrý víkend,“ poznamenal Joel Quenneville. Aleksander Barkov, Keith Yandle a Frank Vatrano zaznamenali po góle a asistencii, Mike Matheson a Brett Connolly tiež skórovali, aby pomohli Panthers k tretej výhre z ostatných štyroch duelov. Aaron Ekblad a Jonathan Huberdeau si pripísali po dve asistencie. Huberdeau sa s 395 bodmi osamostatnil na druhom mieste historického poradia tímu pred Stephenom Weissom a spolu s Barkovom sú prvými dvoma hráčmi organizácie, ktorý nazbierali 35 bodov pred 30. duelom sezóny. Teraz ich majú na konte 36. Jediný gól Sharks vsietil Kevin Labanc, kým Martin Jones urobil 28 zákrokov. Sharks prehrali štvrtý duel v sérii.

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij (FLA), 2. A. Barkov (FLA), 3. J. Huberdeau (FLA)

VGK - NYR 0:5

Georgiev vynuloval Vegas

Alexandar Georgiev zneškodnil všetkých 38 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto v sezóne a doviedol Rangers k výhre 5:0 nad Vegas. V kariére vychytal už štyri nuly. Artemij Panarin a Chris Kreider skórovali len v rozmedzí 14 sekúnd prvej tretiny, neskôr sa k nim na streleckej listine pridali Jacob Trouba, Jesper Fast a Mika Zibanejad. Malcolma Subbana prekonali z 25 striel. Golden Knights nestrelili ani jeden gól prvýkrát od 18. februára a do nedele ťahali sériu 52 zápasov s aspoň jedným streleným gólom. Po štvorzápasovej sérii výhier prehrali druhý duel po sebe.

Dva góly za 14 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. A. Georgiev (NYR), 2. J. Trouba (NYR), 3. R. Strome (NYR)

CHI - ARI 3:4 SN

Coyotes otočili zápas proti Blackhawks. Rozhodli nájazdy

Jonathan Toews strelil gól a asistoval pri presných zásahoch Alexa DeBrincata a Dominika Kubalíka, aby po deviaty raz v kariére zaznamenal v jednej tretine tri body. Chicago po prvej dvadsaťminútovke viedlo 3:1, ale nakoniec sa z výhry netešilo. Connor Garland a Carl Söderberg totiž v druhej tretine nadviazali na gól Christiana Fishera a Arizona po tretíkrát v sezóne zvrátila zápas, v ktorom prehrávala o viac gólov, keď o výhre 4:3 rozhodol v samostatných nájazdoch Garland. Darcy Kuemper výhru potvrdil zneškodnením nájazdu Kirbyho Dacha a duel opustil s 26 zákrokmi. Jeho náprotivok, Robin Lehner, mal viac práce – čelil 47 strelám. V tretej tretine, za nerozhodného stavu, predviedol aj efektný zákrok lapačkou proti Claytonovi Kellerovi.

Lehnerov efektný zákrok:

Hviezdy duelu: 1. C. Soderberg (ARI), 2. J. Toews (CHI), 3. N. Schmaltz (ARI)

EDM - BUF 2:3 PP

Millerov gól rozhodol o výhre Sabres v Edmontone

Buffalo prišlo o dvojgólové vedenie, ale nakoniec porazilo Edmonton 3:2, keď po 73 sekundách predĺženia skóroval Colin Miller. Asistenciu si pri góle pripísal aj Jack Eichel, ktorý si tak natiahol svoju bodovú sériu na 13 zápasov. Kyle Okposo a Johan Larsson skórovali v prvej tretine a Linus Ullmark kryl 26 striel. Sabres prišli o svoje vedenie v druhej tretine, v ktorej sa presadili Riley Sheahan a Joakim Nygard. Nygard pridal aj asistenciu, dve si odniesol z duelu Darnell Nurse. Mike Smith urobil 19 zákrokov a tím z Alberty prehral štvrtý zápas z posledných šiestich. Do zostavy sa mu vrátili Ryan Nugent-Hopkins a Zack Kassian.

Millerov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. D. Nurse (EDM), 2. L. Ullmark (BUF), 3. J. Nygard (EDM)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies