Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Veľa vecí sme robili správne. Musíme v tom pokračovať, povedal Chára

Boston v stredu prehral štvrtý zápas po sebe, ale kapitán Zdeno Chára z toho po zápase tragédiu nerobil. Práve naopak, celkom sa mu výkon Bruins páčil. Ak tak budú pokračovať, čiernu sériu nakoniec ukončia.

V stretnutí dvoch najlepších tímov ligy mal Boston dobrý úvod a už v desiatej minúte vyhrával. V druhej tretine prestrieľal Washington 15:6, ale inkasoval dva góly, ktoré priklonili misky váh na stranu Capitals. Tí nakoniec vyhrali tesne 3:2.

„Myslím si, že sme hrali tvrdo, bojovali sme. Bol to dobrý hokejový zápas. Priniesol veľa akcie a som si istý, že bolo zábavné ho sledovať. Urobili sme v ňom pár dobrých akcií, ale Holtby urobil niekoľko veľkých zákrokov. Bol to vyrovnaný duel,“ povedal Chára.

Séria prehier prišla po tom, čo Bruins vyhrali osem zápasov po sebe. Štyri zápasy po sebe pritom prehrali aj v novembri po šesťzápasovej sérii výhier. Späť na víťaznú koľaj sa tím pokúsi vrátiť už dnes na ľade Tampy Bay.

„Musíme pokračovať. Myslím si, že podľahnúť frustrácii by bolo ľahké, ale my si musíme uvedomiť, že sme dnes hrali proti skutočne dobrému tímu. Bol to dobrý zápas a veľa vecí sme robili správne. Musíme v tom pokračovať a naďalej sa zlepšovať,“ dodal Chára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies