Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Patricka Kanea hetrik potešil, ale: Musím hrať lepšie, tvrdí + video

Patrick Kane bol strojcom vytúženého víťazstva, keď troma gólmi pomohol Chicagu ukončiť štvorzápasové sériu prehier. Blackhawks porazili Wild 5:3, aby sa tešili len z tretej výhry z ostatných 10 duelov.

Kane skóroval aj v sobotu, kedy jeho tím vyhral nad St. Louis už 3:0, ale nakoniec s obhajcom titulu prehral 3:4. O motiváciu tak v nedeľu núdza nebola.

„Bolo fajn, že sme hrali opäť aj dnes, ak mám byť k vám úprimný. Nikdy nemáte radi voľno niekoľko dní po takom zápase,“ priznal Kane.

Americký útočník začal cestu za svojím prvým hetrikom v sezóne a ôsmym (šiestym v základnej časti) v kariére v ôsmej minúte prvej tretiny úspešnou dorážkou, po ktorej sa ešte pokračovalo v hre a až pri prerušení video preukázalo platnosť gólu. Už v 12. minúte zvyšoval v presilovke na 2:0. Hetrik sa stal realitou v 59. minúte, keď pečatil skóre gólom do prázdnej brány.

Článok pokračuje pod reklamou

„Áno, bolo pekné dosiahnuť hetrik. Keď strelíte dva góly takto skoro, tak možno aj myslíte na to, že máte šancu dosiahnuť ho. Prišiel trochu neskôr v zápase, ale štvrtý gól bol pre nás veľmi dôležitý a ja som bol schopný to ukončiť gólom do prázdnej brány,“ skonštatoval Kane.

Tridsaťjedenročný rodák z Buffala už v tejto sezóne strelil 18 gólov, s ktorými vedie tím. V 34 dueloch má na konte dokopy 40 bodov, ale so svojou hrou v poslednom období nie je úplne spokojný.

„Nemyslím si, že som hral tak dobre v posledných 10 zápasoch. Chcem začať hrať lepší hokej pre tím. Ak budem hrať lepšie, prinesie to viac nášmu mužstvu a tým väčšiu šancu budeme mať na vyhrávanie,“ poznamenal Kane.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies