Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Bäckström dúfa, že kariéru ukončí spolu s Ovečkinom vo Washingtone

Nicklas Bäckström dúfa, že on a Alexander Ovečkin budú spoluhráčmi v tíme Washington Capitals ešte dlho po tom, čo v piatok proti New Jersey odohrajú už svoj 900. spoločný zápas.

Tridsaťdvaročný švédsky center vo štvrtok znovu zopakoval svoju túžbu stráviť celú kariéru v jednom tíme a chce, aby kariéry ukončili s Ovečkinom spoločne v drese Capitals.

„Presne. To chcem urobiť. Toto je pre mňa domov. Washington bol pre mňa skvelý a veľmi rád tu hrávam. Je to moja rodina. Vždy, keď máte také pocity, tak nechcete ísť nikam inam,“ poznamenal.

Bäckström je v poslednom roku svojej desaťročnej zmluvy a už prebiehajú rokovania o novej. Rokuje pritom sám bez agenta. Veľa toho o rokovaniach prezrádzať nechce: „Najbližšie budete asi počuť, že je to hotové. Ale zatiaľ ešte nie je nič.“

Článok pokračuje pod reklamou

Ovečkinov kontrakt končí až po budúcej sezóne a nový nemôže podpísať skôr, ako 1. júla 2020. Tridsaťštyriročný moskovský rodák je však rád, že majiteľ Ted Leonsis nedávno vyhlásil, že si želá, aby „Ovie“ a Bäckström skončili kariéry vo Washingtone.

„Samozrejme, je veľmi dôležité počuť, keď o vás hovorí také vec majiteľ. Viete, či s vami chce podpísať zmluvu alebo nie. Uvidíme, čo sa stane,“ skonštatoval Ovečkin.

Ovečkin bol draftovou jednotkou v roku 2004 a Bäckström draftovou štvorkou o dva roky neskôr. V piatok odohrajú spolu 900. zápas ako 21. pár spoluhráčov, pričom rekord držia Alex Delvecchio a Gordie Howe s 1353 duelmi.

„Obaja z nás sme tu už veľmi dlho a sme súčasťou toho všetkého, boli sme toho súčasťou aj vtedy, keď sa to tu pred pár rokmi začalo budovať. Je zábavné byť toho súčasťou a takto si predstavujete, že to skončí,“ uviedol Bäckström.

„Sme dobrí kamaráti a hráme spolu už veľmi dlho, no tá najdôležitejšia vec je, že sme spoločne získali aj majstrovský titul. Prešli sme si spolu mnohým.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies