Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Černák sa tešil z ďalšej výhry, Pánik zažil historický obrat Capitals

V prvom nedeľnom zápase NHL malo zastúpenie aj Slovensko. Richard Pánik síce nebodoval, ale jeho Washington otočil domáci zápas so San Jose. Evander Kane strelil hetrik.

WSH - SJS 5:4 PP

Capitals s historickým obratom proti Sharks, Pánik pomohol Kaneovi k hetriku

Richard Pánik pomohol Evanderovi Kaneovi zaknihovať tretí hetrik v NHL, keď sa nechal vylúčiť v úvode druhej tretiny. Kane využil celkovo dve presilovky a troma gólmi vybudoval pre San Jose náskok 3:1. Sharks viedli neskôr aj 4:2, ale Washingtonu sa podaril obrat a zvíťazil 5:4. Rozhodol o tom dvojbodový Lars Eller v tretej minúte predĺženia. Rovnako dvojbodový T.J. Oshie a dvojgólový Jakub Vrána zmazali stratu v poslednej minúte tretej tretiny. Skóroval aj Nic Dowd, kým Braden Holtby predviedol 25 zákrokov. Pripísal si aj asistenciu pri víťaznom góle Ellera, jeho prvú v sezóne. Prekonal ho iba Kane, lebo Logan Couture už triafal prázdnu bránu. Timo Meier dvakrát asistoval, zatiaľ čo Martin Jones kryl 24 striel. Pánik na neho nevystrelil ani raz za necelých 14 minút v akcii. Zaznamenal aj plusový bod a dva bodyčeky. Sharks si zhoršili bilanciu na aktuálnom výjazde na 2-1-1. Capitals ich zdolali v treťom vzájomnom súboji v rade. Prvýkrát v klubovej histórii vyhrali duel, v ktorom ešte v záverečnej minúte riadneho hracieho času prehrávali o viac ako jeden gól. Dokázali to ako siedmy rôzny tím v histórii NHL. Alex Ovečkin oslávil 10. výročie ako kapitán Washingtonu.

Ellerov víťazný gól:


Hviezdy duelu: 1. L. Eller (WSH), 2. E. Kane (SJS), 3. J. Vrána (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

CAR - TBL 1:3

Lightning vyhrali siedmy zápas v sérii

Z víťazstva sa tešil aj obranca Erik Černák, ktorého Tampa Bay uspela 3:1 nad Carolinou, aby zaknihovala siedme víťazstvo po sebe napriek náročnému rozpisu. Steven Stamkos zaznamenal gól a asistenciu, Nikita Kučerov zaznamenal dve asistencie. O góly Lightning, ktorí hrali druhý zápas za dva dni, sa postarali aj Mitchell Stephens a Braydon Point. K druhému bezchybnému ukončeniu štvorzápasového tripu v klubovej histórii pomohlo aj 28 zákrokov Andreja Vasilevského, na ktorého našiel recept len Andrej Svečnikov. Petr Mrázek kryl 23 striel a Hurricanes prehrali druhý zápas po sebe. Černák odohral 16 a pol minúty, ďalšie dve strávil na trestnej lavici za nedovolené bránenie. Prezentoval sa aj dvoma blokmi a dvoma bodyčekmi.

Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij (TBL), 2. S. Stamkos (TBL), 3. A. Svečnikov (CAR)

PIT - FLA 1:4

Hoffman doviedol Panthers k prvej výhre v Pittsburghu od roku 2014

Mike Hoffman zaznamenal gól a asistenciu, nováčik Chris Driedger zastavil 31 striel a Florida docválala k víťazstvu 4:1 nad Pittsburghom, aby si ukončila osemzápasovú sériu prehier na ľade Penguins. Frank Vatrano sa tiež trafil do čierneho, Jevgenij Dadonov pridal poistku do prázdnej brány. Jediný gól domácich strelil Jared McCann, kým Tristan Jarry urobil 31 zákrokov. Na hre Penguins sa odzrkadlilo aj to, že hrali tretí zápas za štyri dni. Doma s Panthers prehrali naposledy 20. januára 2014. „Dnes sme hrali dobre celých 60 minút. Našim problémom bývalo, že sme nedokázali uzavrieť zápasy, v ktorých sme vyhrávali. Dnes sme hrali v tretej tretine rovnako dobre, ako v prvej a druhej,“ povedal po zápase Vatrano.


Jarry okradol o gól Ekblada:

Hviezdy duelu: 1. M. Hoffman (FLA), 2. F. Vatrano (FLA), 3. J. McCann (PIT)

MIN - CGY 4:5 SN

Wild stratili štyrikrát vedenie, nakoniec aj zápas proti Flames

Minnesota štyrikrát viedla a štyrikrát stratila vedenie. Osudné sa jej to stalo v nájazdoch, v ktorých v siedmej sérii rozhodol o výhre Calgary 5:4 Dillon Dube. Kanadský tím, ktorý ako piaty v tomto ročníku štyrikrát vyrovnal skóre zápasu (po EDM, NSH, SJS a WPG), si tak vylepši bilanciu v nájazdoch v tomto ročníku na 4-0. V normálnom hracom čase skórovali Milan Lucic, Travis Hamonic, Michael Stone a Mark Giordano, David Rittich pomohol k štvrtej výhre z posledných desiatich duelov 30 zákrokmi. Ďalších šesť urobil v nájazdoch a po prvých 100 dueloch v NHL má na konte 53 výhier – viac ich mali z jeho krajanov len Roman Turek (58) a Roman Čechmánek (57). Dvakrát ho prekonal Marcus Foligno, raz Kevin Fiala a Jordan Greenway. Alex Stalock kryl 33 striel a Wild ukončili štvorzápasový domáci pobyt s bilanciou 1-2-1.

Dubnyka pred zápasom ocenili za 500. zápas v NHL:

Hviezdy duelu: 1. D. Dube (CGY), 2. M. Foligno (MIN), 3. M. Giordano (CGY)

CHI - DET 4:2

Chicago otočilo zápas proti Detroitu

Detroit vyhrával po prvej tretine 2:0, keď sa z gólov tešili Filip Zadina a Luke Glendening. Nakoniec prehral 20. zápas z posledných 23. Jimmyho Howarda, ktorý dokopy čelil 26 strelám, totiž v zvyšných dvoch tretinách prekonali Dylan Strome, Dylan Sikura a Adam Boqvist predtým, ako Dominik Kubalík pridal poistku do prázdnej brány. Sikura strelil svoj prvý gól v NHL a k štvrtej výhre z posledných piatich zápasov pomohol aj Corey Crawford, ktorý vo svojom prvom štarte od 23. decembra urobil 19 zákrokov. Boqvist bol autorom víťazného gólu len ako tretí obranca Blackhawks v tínedžerskom veku. Napodobnil Billa Gadsbyho a Keitha Browna.

Hviezdy duelu: 1. D. Sikura (CHI), 2. D. Strome (CHI), 3. F. Zadina (DET)

ANA - NSH 5:4 SN

Getzlaf rozhodol o výhre Ducks nad Predators

Anaheim prišiel v tretej tretine o vedenie 4:2, ktoré si vypracoval zvratom v druhej tretine, ale nakoniec sa predsa dočkal víťazstva 5:4 nad Nashvillom, keď v samostatných nájazdoch premenil ten rozhodujúci Ryan Getzlaf. K ukončeniu trojzápasovej série prehier pomohli aj dva góly trojbodového Adama Henriqueho, tri asistencie Getzlafa a 22 zákrokov Johna Gibsona. Strelecky sa presadili aj Cam Fowler a Daniel Sprong, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne. Juuse Saros robil, čo mohol, ale ani jeho 43 zákrokov nakoniec nepomohli Nashvillu nadviazať na sobotný triumf v Los Angeles. Na svete tak bola štvrtá prehra z posledných piatich zápasov. Predĺženie vynútili svojím druhým gólom v zápase Craig Smith a Rocco Grimaldi. V prvej tretine skóroval aj Austin Watson. Roman Josi zaznamenal asistenciu, aby bodoval v desiatom zápase po sebe. Dokázal to ako ôsmy obranca NHL za posledných 20 rokov.

Hviezdy duelu: 1. A. Henrique (ANA), 2. R. Getzlaf (ANA), 3. C. Smith (NSH)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 13:53 0 0 0 +1 2 0 2
E. Černák (TBL) 16:32 0 0 0 0 2 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies