Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Pánik dostal osobný trest, Matthews prepísal históriu

Skromný stredajší program v NHL nepriniesol body ani jednému z trojice slovenských hokejistov. Aj z víťazstva sa tešil len jeden – Andrej Sekera.

LAK - DAL 1:2

Dallas otočil piaty zápas po sebe, uspel v L.A.

Dallas vyhral piaty zápas po sebe, keď uspel na ľade Los Angeles tesne 2:1. Hostia po prvej tretine prehrávali, ale v druhej v rozmedzí 37 sekúnd otočili stav Jamie Benn a Blake Comeau, vďaka čomu sa Stars po druhýkrát v klubovej histórii podarilo otočiť päť zápasov po sebe. Predtým to dokázali v januári 2006. Anže Kopitar strelil jediný gól Kings a Alex Iafallo vďaka asistencii bodoval v ôsmom zápase po sebe, čo sa naposledy z hráčov L.A. podarilo Kopitarovi v sezóne 2017/18, v ktorej vyrovnal klubový rekord s 10-zápasovou bodovou sériou. „Králi“ prehrali v stredu tretí zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich. Obaja brankári, Anthon Chudobin i Jonathan Quick, opustili duel s 30 zákrokmi. Slovenský obranca Andrej Sekera zaznamenal jednu strelu na bránu, pričom na ľade strávil 16 a štvrť minúty.

Hviezdy duelu: 1. E. Lindell (DAL), 2. J. Quick (LAK), 3. B. Comeau (DAL)

TOR - WPG 3:4 SN

Matthews prepísal históriu pri prehre s Winnipegom

Winnipeg trikrát viedol, ale nakoniec o svojej výhre 4:3 nad Torontom rozhodoval až v nájazdoch. A v nich ten víťazný premenil kapitán Blake Wheeler. Nikolaj Ehlers, Mason Appleton a Mark Scheifele skórovali v normálnom hracom čase a Jets vyhrali druhý zápas po sebe. Connor Hellebuyck k tomu pomohol 25 zákrokmi. Raz ho prekonal Dmytro Timashov a dvakrát Auston Matthews, ktorý vynútil nadstavený čas svojím 31. gólom v sezóne. Stal sa tiež prvým hráčom v bohatej histórii Maple Leafs, ktorý prekonal métu 30 gólov v prvých štyroch sezónach po sebe, pričom z aktívnych hráčov NHL to dokázal už len Alex Ovečkin. Dokázal to pritom ako vôbec prvý Američan v ligovej histórii. Frederik Andersen kryl 25 striel. V akcii bol opäť aj slovenský obranca Martin Marinčin, ktorý odohral necelých 14 minút. Pripísal si mínusový bod, bodyček a blok.

Článok pokračuje pod reklamou

Wheelerov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. M. Scheifele (WPG), 2. A. Matthews (TOR), 3. B. Wheeler (WPG)

PHI - WSH 3:2

Hayes v oslabení rozhodol o výhre Flyers nad Capitals

Kevin Hayes prelomil nerozhodný stav v 18. minúte druhej tretiny, keď v oslabení využil únik na to, aby rozhodol o výhre Philadelphie 3:2 nad Washingtonom. Robert Hagg a Travis Konecny tiež skórovali, aby si Flyers po návrate z tripu zlepšili najlepšiu domácu bilanciu v lige na 14-2-4. „Prišli sme do zápasu s množstvom energie. Toto víťazstvo bolo dôležité, ukázalo charakter,“ poznamenal tréner Alain Vigneault, ktorého potešil aj Carter Hart a formácie pre oslabenia. Capitals nevyužili ani jednu zo štyroch presiloviek a Harta z 28 striel prekonali len Jakub Vrána a Nicklas Bäckström. Braden Holtby opustil duel s 24 zákrokmi. Slovenský útočník Richard Pánik odohral 11 minút s jedným bodyčekom a ďalších 10 strávil na trestnej lavici, keď si pri vylúčení Larsa Ellera na konci prvej tretiny neustrážil ústa a dostal osobný trest.

Hayesov gól v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes (PHI), 2. T. Konecny (PHI), 3. J. Vrána (WSH)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Marinčin (TOR) 13:46 0 0 0 -1 0 0 1
R. Pánik (WSH) 11:04 0 0 0 0 10 0 1
A. Sekera (DAL) 16:17 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies