Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

V Chicagu premýšľajú o možných výmenách

Generálny manažér tímu Chicago Blackhawks, Stan Bowman, povedal tento týždeň novinárom, že si nie je istý smerovaním, ktorým sa vyberie pred prestupovou uzávierkou, ktorá tento rok nastane 24. februára.

Zhruba šesť týždňov pred ukončením prestupového obdobia sa množstvo tímov pozerá na mužstvo Chicaga, ktoré by im mohlo poskytnúť hneď niekoľkých hráčov. Hovorí sa napríklad o Brandonovi Saadovi, Zackovi Smithovi, Ollim Määttäm, Erikovi Gustaffsonovi či Coreym Crawfordovi, ktorí by za správnu protihodnotu mohli byť k dispozícii.

„Momentálne nepracujeme na žiadnych výmenách. Súčasťou tohto obdobia v roku sú konverzácie s inými manažérmi, aby sme videli, na čom sú,“ povedal Bowman pre Chicago Sun-Times.

„Myslím si, že každý sa snaží zhodnotiť svoje tímy. Je to stred sezóny. Objavili sa niektoré trendy a niektoré tímy sa v určitých oblastiach trápia. My sme mali niekoľko zranení, cez ktoré sme boli schopní prejsť.“

Článok pokračuje pod reklamou

Määttä, Saad a Gustaffson nemajú ochranu pred výmenami, ale Crawford môže vymenovať 10 tímov, do ktorých by akceptoval výmenu, a Smith môže zase vymenovať 10 tímov, do ktorých by vymenený byť nechcel.

Blackhawks majú aj dostatok miesta pod platovým stropom, aby boli pri výmenách kreatívni a získali hráčov s končiacimi zmluvami s vyššími „cap-hitmi“, aby vypomohli iným tímom a na oplátku získali vyššie draftové voľby alebo nádejných mladíkov.

„Posúdime to za behu. Nemyslím si, že môžete mať k tomu len jeden prístup. Súčasťou mojej práce je, aby som sa poobhliadal po všetkých možných možnostiach, ktoré sú k dispozícii,“ poznamenal Bowman.

„Ak bude dávať zmysel pridať nejakého hráča, tak sa na to pozrieme. Ale tiež sa pozeráme na naše mužstvo na ľade. Bolo pekné vidieť niektorých mladých hráčov, ako sem prišli z Rockfordu a usadili sa tu.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies