Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Skinner sa vráti do akcie už proti Senators

Aktualizované 28.01.2020 o 06:09

Hviezdny útočník Jeff Skinner by sa mohol vrátiť do základnej zostavy tímu Buffalo Sabres už v domácom zápase proti tímu Ottawa Senators, ktorý je naplánovaný na utorkový večer.

Dvadsaťsedemročný rodák z Toronta absolvoval v nedeľu kompletný tréning po tom, čo vynechal predošlých 10 zápasov pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel 27. decembra v zápase proti „Medveďom“ z Bostonu.

„Jeff dnes vyzeral skutočne, skutočne dobre. Dobre sa aj cítil. Samozrejme, bolo to prvýkrát po niekoľkých týždňoch, čo bol s mužstvom, a s týmto procesom musíme byť trpezlivý. Počiatočné informácie však hovoria, že sa cíti silno a pripravene na návrat, tak dúfajme, že to bude pokračovať ako cesta k utorkovému duelu,“ povedal tréner Ralph Krueger.

Skinner korčuľoval individuálne takmer dva týždne predtým, ako absolvoval svoj prvý tréning od zranenia. Korčuľoval na ľavom krídle útoku Marcusa Johanssona s Michaelom Frolíkom na pravom krídle. V nedeľu to bol zároveň prvý tréning tímu od povinného voľna.

„Vždy, keď sa vraciate späť po rehabilitáciách, tak začnete s individuálnym korčuľovaním, takže je vždy pekné, keď už môžete urobiť ďalší krok a korčuľujete so spoluhráčmi. Cítil som sa dobre. Bol som jediným hráčom, ktorý nebol na ľade nezabehnutý. Cítil som sa skutočne dobre,“ skonštatoval útočník, ktorý v prvých 39 dueloch nazbieral 19 bodov (11+8).

DOPLNENÉ: Hlavný tréner Ralph Krueger v pondelok povedal, že Jeff Skinner je pripravený vrátiť sa do akcie už v utorkovom zápase proti Ottawe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies