Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Mohol by Fehérváry nahradiť vo Washingtone Orlova?

Jozef Struhár  
03.02.2020

Slovenský obranca Martin Fehérváry patrí medzi najväčšie nádeje tímu Washington Capitals a nemuselo by trvať dlho, aby sa usadil aj v prvom tíme. Mohol by už teraz nahradiť napríklad Dmitriho Orlova?

Na túto otázku odpovedal J.J. Regan z NBC Sports. Jeden z fanúšikov sa ho totiž pýtal, či by Capitals nemali pred prestupovou uzávierkou zvážiť získanie Jeffa Petryho, Nikitu Zajceva, Mikea Greena, Samiho Vatanena, Danteho Fabbra alebo Josha Mansona, pri ktorom by ako súčasť balíka mohli obetovať práve ruského obrancu.

Regan najskôr na túto otázku zareagoval inou otázkou – čo by takou výmenou Capitals vyriešili? Tím potrebuje pravorukého obrancu do druhého páru, no obetovaním ľavého obrancu druhého páru by klub len vymenil jednu potrebu za ďalšiu.

Riešenie by skôr mohol vidieť v tom, aby si Capitals našli obrancu na pravú stranu druhého páru v systéme. A za možného kandidáta vidí práve dvadsaťročného bratislavského rodáka.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ak chcete zaradiť Fehérváryho do zostavy, skúste ho na pravej strane. V Hershey hráva na pravej strane a radšej by som mal jeden otáznik nad Fehérvárym, ako dva otázniky nad snahou zapojiť do zostavy Fehérváryho a obrancu, ktorého by tím získal vo výmene za Orlova,“ povedal Regan.

Regan by si z ponúkaných možností nevedel predstaviť akvizíciu Petryho, Zajceva, Greena ani Fabbra. Capitals by mohli mať záujem o Vatanena či Mansona, ale v ich prípadoch sú kameňom úrazu ich zmluvy. Plus, o Vatanena by mohla byť bitka, do ktorej by sa „Caps“ nechceli zapojiť.

Fehérváry nadchol mnohých fanúšikov Capitals, keď odohral v úvode sezóny svoje prvé tri zápasy v NHL. Zvyšných 45 duelov odohral za Bears v nižšej AHL. Pripísal si v nich 14 bodov za štyri góly a desať asistencií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies