Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Hodnotili hráčov Bruins: Chára je na tom lepšie ako Halák

Denník Boston Herald na čele so Steveom Conroyom priniesol hodnotenie hráčov tímu Boston Bruins za ich výkony pred prestávkou určenou pre zápas hviezd. Ako obstáli slovenskí zástupcovia?

Dres „Medveďov“ si v tomto ročníku obliekli traja Slováci. Útočník Peter Cehlárik sa nestal pevnou súčasťou mužstva, a tak hodnotený nebol. Obranca Zdeno Chára a brankár Jaroslav Halák áno. A prvý menovaný dopadol lepšie.

Chára dostal známku B+, ktorá bola spomedzi obrancov tretia najlepšia. Lepšie dopadli Brandon Carlo so známkou A a Torey Krug so známkou A-. Pre zaujímavosť, Charlie McAvoy dostal známku C+, rovnako ako Matt Grzelcyk. Connor Clifton skončil s céčkom.

„Chára už nie je tým kandidátom na Norrisovu trofej, akým v minulosti bol, ale stále je to hráč, na ktorého súperi pripravujú zápasový plán. V 42 rokoch a po chirurgicky zreparovanej čeľusti, si poradil so svojou porciou špinavej roboty. Tak ako niektorí iní veteráni, aj on si mohol počas deviatich dní voľna dobiť baterky,“ poznamenal Conroy.

Článok pokračuje pod reklamou

Kým brankár Tuukka Rask dostal známku A-, Halák dostal o stupeň horšiu – B-.

„Halák už vyzeral viac ako náhradník, ako druhá jednotka, ktorou bol väčšinu svojho pôsobenia v Bostone. Inkasoval niekoľko ohromne lacných gólov. Párkrát sa pretrápil k víťazstvu, párkrát nie,“ skonštatoval Conroy.

Pre zaujímavosť aj známky útočníkov: David Pastrňák – A+, Patrice Bergeron – A, Brad Marchand – A, David Krejčí – B+, Charlie Coyle – B, Jake DeBrusk – B-, Danton Heinen – C+, Anders Björk – C+, Sean Kuraly – C+, Joakim Nordström – C, Par Lindholm – C, Brett Ritchie – F.

Tréner Bruce Cassidy sa môže tešiť zo známky A-.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies