Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Flames sa vyhli guľke, Giordano vynechá niekoľko týždňov

Generálny manažér tímu Calgary Flames, Brad Treliving, vo štvrtok informoval o stave svojho kapitána Marka Giordana.

Skúsený obranca utrpel zranenie dolnej časti tela v utorkovom zápase proti San Jose. V Calgary vládli obavy, že pôjde o niečo vážne. Dobrou správou je, že operácia nakoniec nebude nutná. Zranenie hamstringu si však vyžiada zotavovanie v dĺžke niekoľkých týždňov.

„Vyhli sme sa guľke, mohlo to byť dlhodobé. Budeme to monitorovať na týždennej báze. Nedokážem vám povedať časový odhad, ale určite je dobrá správa to, že to nebude tak dlho, ako sme sa spočiatku obávali,“ povedal Treliving.

„Dúfajme, že bude to bude kratšie, ako dlhšie. Určite je to dobrá správa po tom, čo sme si dva dni dozadu mysleli, že by to mohlo byť niečo, čo by ho mimo hry udržalo do konca ročníka.“

Giordano je najvyťažovanejším hráčom tímu, keď v priemere hráva 24 minút na zápas. Je aj najproduktívnejším obrancom Flames, keď v 54 zápasoch zaznamenal 27 bodov za päť gólov a 22 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies