Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Černák odohral vyše 23 minút, Sekera sa vrátil do akcie víťazne

V desiatich utorkových zápasoch sa predstavili aj dvaja slovenskí obrancovia. Andrej Sekera sa pri návrate do akcie tešil z výhry, ktorú zariadil Jamie Benn hetrikom. Erik Černák bol druhým najvyťažovanejším hráčom Tampy pri víťazstve. Jeden duel sa nedohral pre kolaps hráča.

PIT - TBL 1:2 PP

Gourde rozhodol o predĺžení víťaznej série Lightning, Kučerov sa zranil

Yanni Gourde uspel so svojou strelou zápästím v tretej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Tampy Bay 2:1 nad Pittsburghom a predĺžení víťaznej série na osem zápasov. Michail Sergačov skóroval v normálnom hracom čase a Andrej Vasilevskij zastavil 35 striel. Nikita Kučerov zaznamenal asistenciu, aby vyrovnal svoj osobný rekord s 12-zápasovou bodovou sériou, ktorá je piata najdlhšia v klubovej histórii. Tretiu tretinu a predĺženie však neodohral pre zranenie dolnej časti tela. Jevgenij Malkin strelil gól Penguins a Matt Murray urobil 36 zákrokov. Svoj debut v drese Penguins absolvoval Jason Zucker. Nebodoval. V zápase sme videli aj slovenského obrancu Erika Černáka, ktorý bol s časom 23:23 druhým najvyťažovanejším hráčom „Bleskov“. Na bránu vyslal jednu strelu, urobil dva bodyčeky a zblokoval dve strely súpera. Okrem Kučerova sa „Bolts“ zranil aj Anthony Cirelli.

Gourdeho víťazný gól:


Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij (TBL), 2. M. Murray (PIT), 3. Y. Gourde (TBL)

Článok pokračuje pod reklamou

DAL - CAR 4:1

Benn hetrikom zariadil triumf nad Carolinou, Sekera bol späť v akcii

Jamie Benn zaznamenal šiesty hetrik v NHL, ktorým doviedol Dallas k domácej výhre 4:1 nad Carolinou, štvrtej v posledných šiestich zápasoch. Druhý gól strelil v presilovke a tretí do prázdnej brány. Denis Gurianov strelil víťazný gól pri početnej výhode, Miro Heiskanen dvakrát asistoval a Anton Chudobin kryl 24 striel. Ako jediný ho prekonal Sebastian Aho, ktorý vyrovnával stav na 1:1 v závere prvej tretiny. Skóroval v šiestom dueli v rade, čím vyrovnal klubový rekord. Petr Mrázek urobil 33 zákrokov, ale Hurricanes nedokázali vyhrať tretí zápas po sebe. Stars využili presilovku v piatom stretnutí v sérii. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral pri návrate do akcie 15 a pol minúty s dvoma strelami na bránu.


Hviezdy duelu: 1. J. Benn, 2. M. Heiskanen, 3. D. Gurianov (všetci DAL)

BUF - DET 3:2

Reinhart rozhodol o výhre Sabres nad Red Wings

Buffalo dvakrát prehrávalo, ale zakaždým dokázalo stratu dohnať. To sa súperovi v tretej tretine nepodarilo. Práve v jej úvodnej minúte totiž priklonil misky váh na stranu Sabres dvojbodový Sam Reinhart, ktorý nadviazal na góly Conora Shearyho a Marcusa Johanssona. Pri jeho góle si pripísal 70. bod v sezóne Jack Eichel. K výhre 3:2 pomohlo aj 27 zákrokov Cartera Huttona. Rasmus Dahlin zaznamenal asistenciu, vďaka ktorej so 76 bodmi vyrovnal zápis Ricka Hamptona na treťom mieste histórie NHL v počte bodov získaných obrancom tínedžerom. Detroit prehral 11. zápas z posledných 13 a nepomohol mu ani návrat Anthonyho Manthu, ktorý prihrával na oba góly Darrena Helma. Mike Green zaznamenal svoj 499. bod v kariére a Jonathan Bernier urobil 22 zákrokov. Do akcie sa vrátil aj Frans Nielsen, no Brendan Perlini duel nedohral pre tržnú ranu pod okom.

Hviezdy duelu: 1. M. Johansson (BUF), 2. D. Helm (DET), 3. C. Sheary (BUF)

TOR - ARI 3:2 PP

Kapanen ukončil suchoty v predĺžení, Toronto zdolalo Arizonu

Kasperi Kapanen skóroval v predposlednej minúte nadstaveného času, aby Toronto zdolalo Arizonu 3:2 a vyhralo prvý vzájomný zápas doma od decembra 2013. Mladý Fín si ukončil 13-zápasové gólové suchoty. Zach Hyman strelil dva góly v normálnom hracom čase, Alexander Kerfoot si pripísal dve asistencie a Jack Campbell, ktorý nakoniec odchytal tretí zápas po sebe, predviedol 35 zákrokov. O tri viac urobil Adin Hill, z ktorého spoluhráčov sa presadili Christian Dvorak a Carl Soderberg, ktorí dvakrát posielali Coyotes do vedenia. Pre druhého menovaného išlo o 100. gól v kariére. Arizona prehrala ôsmy zápas z posledných deviatich. Jej hráči sa pritom už tešili z víťazstva, ale gól Jakoba Chychruna v predĺžení nakoniec naplatil pre nedovolené bránenie v hre brankárovi.

Kapanenov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Campbell (TOR), 2. Z. Hyman (TOR), 3. A. Hill (ARI)

NJD - FLA 3:5

Štvrtý útok pomohol Panthers ukončiť sériu prehier

Florida prehrala štyri zápasy po sebe a potrebovala výhru, aby sa znova dostala do boja o play-off. V utorok v New Jersey jej k triumfu 5:3 pomohol nečakaný zdroj ofenzívy – štvrtý útok zložený z centra a dvoch obrancov. Mike Matheson, Mark Pysyk a Noel Acciari zaznamenali po góle a dvoch asistenciách, aby Panthers vyhrali nad Devils 5:3. Frank Vatrano a Brett Connolly tiež skórovali, Sam Montembeault urobil 25 zákrokov vo svojom prvom štarte od 24. novembra. Prekonali ho Jack Hughes, Kevin Rooney a Kyle Palmieri. Louis Domingue urobil 28 zákrokov a „Diabli“ prišli o šesťzápasovú bodovú sériu. V siedmom zápase po sebe bodoval Damon Severson, od ktorého ťahal v období od sezóny 1999/2000 len jeden obranca v tíme dlhšiu sériu – Brian Rafalski (8 zápasov, 2006/07). Hughes zase dosiahol svoj 20. bod v sezóne, čo dokázal ako štvrtý osemnásťročný hráč v histórii New Jersey – rekord drží s 39 bodmi Kirk Muller.

Hviezdy duelu: 1. M. Matheson (FLA), 2. M. Pysyk (FLA), 3. N. Acciari (FLA)

NYI - PHI 5:3

Islanders prišli o vedenie, Pulock im zachránil výhru

Islanders strelili v druhom zápase za dva dni tri góly v prvej tretiny, čo sa im podarilo po piaty raz v klubovej histórii. Nádejne vedenie si tentoraz nedokázalo kontrolovať bezproblémovo, ale nakoniec im poslúžilo na zdolanie Philadelphie pomerom 5:3. Na góly Josha Baileyho, Matta Martina a Jordana Eberleho ešte nadviazal Ryan Pulock, ktorý prelomil nerozhodný stav v poslednej minúte zápasu. Leo Komarov po ňom pridal ešte gól do prázdnej brány. Mathew Barzal nazbieral tri asistencie a k štvrtej výhre z posledných piatich duelov pomohol aj Semion Varlamov, ktorého z 38 striel prekonali Travis Konecny, Robert Hägg a Sean Couturier, ktorí vyrovnali stav na 3:3. Po dve asistencie si pripísali Scott Laighton a Claude Giroux, Brian Elliott kryl 20 striel. Duel nedohral domáci Casey Cizikas.

Pulockov rozdielový gól v poslednej minúte:

Hviezdy duelu: 1. M. Barzal (NYI), 2. R. Pulock (NYI), 3. L. Komarov (NYI)

MIN - VGK 4:0

Čisté konto Stalocka a presilovky viedli k triumfu Wild nad Vegas

Alex Stalock zastavil všetkých 26 striel a Minnesota využila tri z piatich presiloviek, aby doma zdolala Las Vegas 4:0 a zaznamenala siedmu výhru v posledných desiatich zápasoch. Kevin Fiala si natiahol bodovú sériu na päť duelov, keď ku gólu pridal dve asistencie. Joel Eriksson Ek, Jared Spurgeon a dvojbodový Zach Parise skórovali v presilových hrách. Parise dosiahol métu 400 asistencií ako 34. aktívny hráč v NHL a ôsmy narodený v Minnesote. Marc-Andre Fleury striedal po dvoch tretinách, v ktorých inkasoval všetky góly z 20 striel. Malcolm Subban chytil zvyšných päť striel. Alex Galchenyuk nebodoval pri debute v drese Wild. Vegas prehralo tretí zápas z ostatných štyroch. Vrát sa mu v ňom do zostavy William Karlsson.

Stalockovo čisté konto:

Hviezdy duelu: 1. K. Fiala, 2. A. Stalock, 3. Z. Parise (všetci MIN)

WPG - NYR 1:4

Šesťorkin, Kreider doviedli Rangers k výhre vo Winnipegu

Igor Šesťorkin sa zaskvel 42 zákrokmi, Chris Kreider strelil prvé dva góly, vrátane víťazného v presilovke. New York Rangers vyhral vo Winnipegu 4:1 a pripísal si piaty triumf v posledných siedmich zápasoch. Dvojbodoví Ryan Strome a Mika Zibanejad k nemu tiež pomohli gólmi, kým Henrik Lundqvist jedným zákrokom. Zachytal si šesť minút v prvej tretine, kým sa Šesťorkin vrátil do šatne. Nikolaj Ehlers strelil až za stavu 0:4 jediný gól Jets, ktorí prišli o sériu troch výhier. Connor Hellebuyck opustil duel s 28 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. Ch. Kreider, 2. M. Zibanejad, 3. I. Šesťorkin (všetci NYR)

COL - OTT 3:0

Grubauer vynuloval Ottawu, Colorado vyhralo piatykrát v rade

Philipp Grubauer zastavil všetkých 34 striel a doviedol Colorado k domácemu víťazstvu 3:0 nad Ottawou, piatemu v sérii a ôsmemu v posledných deviatich zápasoch. Mikko Rantanen strelil prvý a zároveň rozdielový gól v závere úvodnej tretiny, Valerij Ničuškin využil v tretej tretine presilovku a Gabriel Landeskog upravil skóre strelou do prázdnej brány. Nathan MacKinnon dvakrát asistoval. Marcus Högberg sa prezentoval 33 zákrokmi, ale ani on nezabránil šiestej prehre Senators v rade.

Hviezdy duelu: 1. P. Grubauer, 2. M. Rantanen, 3. V. Ničuškin (všetci COL)

EDM - CHI 5:3

McDavid im nechýbal. Štvorbodový Draisaitl potiahol Oilers

Leon Draisaitl nazbieral štyri body za gól do prázdnej brány a tri asistencie, Kailer Yamamoto strelil dva góly a Edmonton zdolal doma Chicago 5:3 v prvom zápase bez zraneného Connora McDavida. Riley Sheahan otváral skóre a dvojbodový Ryan Nugent-Hopkins vsietil víťazný gól v presilovke len 72 sekúnd po Yamamotovom vyrovnaní na 3:3. Asistenciu si pri ňom pripísal aj Mike Smith, ktorý predviedol 38 zákrokov. Prekonali ho dvojbodový Brandon Saad, Jonathan Toews vo vlastnom oslabení a Adam Boqvist. Patrick Kane dvakrát asistoval a Robin Lehner kryl 26 striel. Blackhawks viedli 2:1 aj 3:2, ale napokon prvýkrát v sezóne prehrali štvrtý duel v rade.

Hviezdy duelu: 1. K. Yamamoto, 2. L. Draisaitl, 3. R. Nugent-Hopkins (všetci EDM)

ZÁPAS MEDZI ANAHEIMOM A ST. LOUIS SA NEDOHRAL A BOL PRELOŽENÝ Z DÔVODU KOLAPSU JEDNÉHO Z HRÁČOV BLUES.


Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (DAL) 15:34 0 0 0 0 0 2 0
E. Černák (TBL) 23:23 0 0 0 0 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies