Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Minnesota je pripravená vymeniť dvoch kľúčových obrancov

Generálny manažér tímu Minnesota Wild, Bill Guerin, je pripravený počúvať ponuky na obrancov Matta Dumbu a Jonasa Brodina. V utorok o tom informoval Darren Dreger z kanadskej televízie TSN.

Wild sa údajne snažia nájsť centra pre prvý útok a sú ochotní za neho obetovať aj jedného z kľúčových obrancov. Ak by jej nejaký tím ponúkal centra pre druhý útok, vyžadovala by od tímu v balíku aj nejaké dodatočné artikle.

Dvadsaťpäťročný Dumba je pravorukým, pohyblivým obrancom, ktorý v tejto sezóne zažíva ofenzívne menej vydarené obdobie, keď si v 55 dueloch pripísal len štyri góly a 18 bodov. Stále je to však druhý najvyťažovanejší hráč tímu, v ktorom je tretí v počte bodyčekov a blokov. Zmluvu s „cap-hitom“ 6 miliónov amerických dolárov má platnú ešte tri ďalšie roky.

O rok starší Brodin je spoľahlivým obrancom do prvých dvoch párov, ktorý má solídne pozičné štatistiky. Wild s ním na ľade vlastnia 56,32 % vysoko nebezpečných streleckých šancí v hre piatich proti piatim a 51,3 % očakávaných gólov. Švéd je pod zmluvou do konca ročníka 2020/21 a platový rozpočet zaťažuje sumou 4,16 milióna amerických dolárov.

Minnesota v pondelok vymenila útočníka Jasona Zuckera do Pittsburghu a Guerin o deň neskôr povedal, že nebude váhať s výmenou ďalších hráčov, ak ucíti, že jeho mužstvo už túto sezónu vzdalo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies