Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Streda priniesla súboj Cháru s Tatarom. Pastrňák a Markström žiarili

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali tri zápasy, ale Slovensko malo zastúpenie len v jednom – Zdeno Chára sa tešil z výhry nad tímom Tomáša Tatara.

BOS - MTL 4:1

Pastrňák a Rask doviedli Bruins k výhre nad Canadiens

David Pastrňák strelil tri góly a Boston sa vrátil na víťaznú koľaj, keď doma zdolal svojho rivala z Montrealu pomerom 4:1. K siedmej výhre z posledných ôsmich zápasov pomohol aj Tuukka Rask, ktorý zneškodnil 28 striel. Poistku do prázdnej brány pridal Patrice Bergeron a dve asistencie si pripísal Brad Marchand. O jediný gól Canadiens, ktorí prehrali druhý zápas po sebe, sa postaral Nick Suzuki. Carey Price inkasoval tri góly z 37 striel. Proti sebe sa postavili dvaja Slováci. Kapitán Bruins, Zdeno Chára, odohral necelých 20 minút a ďalšie dve strávil za krosček na trestnej lavici. Pripísal si aj plusový bod, jeden bodyček a tri bloky, s ktorými viedol zápas. Odohral už svoj 1541. zápas, čím sa posunul na 16. miesto v historickom poradí NHL pred Shanea Doana a Johnnyho Bucyka. Útočník hostí, Tomáš Tatar, sa prezentoval dvoma strelami a dvoma bodyčekmi. Počas 15 minút a 23 sekúnd strávených v akcii nazbieral aj dva mínusové body. Do zostavy domácich sa vrátil Joakim Nordström, hostia mali k dispozícii aj Phillipa Danaulta.


Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák (BOS), 2. T. Rask (BOS), 3. B. Marchand (BOS)

LAK - CGY 5:3

Kings si ukončili sériu prehier triumfom nad Flames

Los Angeles si vylepšilo náladu pred zápasom pod holým nebom víťazstvom 5:3 nad Calgary, ktorým si ukončilo päťzápasovú sériu prehier. Rodák z Calgary, Austin Wagner, skóroval len 29 sekúnd po Tylerovi Toffolim, aby otočili stav z 0:1 na 2:1. Vedenie si kalifornský tím už kontroloval až do konca. Len k druhej výhre z posledných 12 zápasov pomohli aj góly Kurtisa MacDermida, Jeffa Cartera a Seana Walkera, ktorý uzavrel skóre strelou do prázdnej brány. Anže Kopitar zaznamenal dve asistencie a Cal Petersen 35 zákrokov. Prekonali ho len Mikael Backlund a dvojgólový Elias Lindholm. David Rittich opustil duel s 28 zákrokmi. Flames prišli o sériu dvoch výhier.

Článok pokračuje pod reklamou


Carterov víťazný gól po strele z prvej:

Hviezdy duelu: 1. K. MacDermid (LAK), 2. C. Petersen (LAK), 3. M. Roy (LAK)

VAN - CHI 3:0

Markström zažiaril, aby Canucks zdolali v slávnostný večer Blackhawks

Vancouver pred zápasom proti Chicagu ocenil Daniela a Henrika Sedinovcov vyradením čísiel za úspechy minulé a hráči súčasnosti sa postarali o to, aby večer zakončil aj úspech prítomný. Jacob Markström zneškodnil všetkých 49 striel, aby so svojím druhým čistým kontom v sezóne a piatym v kariére doviedol Canucks k triumfu 3:0. Stal sa zároveň prvým brankárom v klubovej histórii, ktorý urobil 40 a viac zákrokov pri dvoch nulách v jednej sezóne. K druhej výhre po sebe pomohli aj góly Bo Horvata, Adama Gaudettea a Brandona Suttera, ktorý uzavrel duel gólom do prázdnej brány. Blackhawks prehrali už piaty zápas po sebe. Corey Crawford ho opustil so 17 zákrokmi.


Pekná kombinácia viedla ku gólu Horvata:

Hviezdy duelu: 1. J. Markström (VAN), 2. B. Sutter (VAN), 3. P. Kane (CHI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 19:45 0 0 0 +1 2 0 1
T. Tatar (MTL) 15:23 0 0 0 -2 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies