Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Bruce Boudreau sa stal ôsmym vyhodeným trénerom v sezóne

Generálny manažér Minnesoty Wild Bill Guerin v piatok oznámil, že hlavný tréner Bruce Boudreau na lavičke tímu končí. Jeho nástupcu zatiaľ nevymenoval, ale zrejme ním bude jeden z jeho asistentov.

Podľa informácií Michaela Russa z The Athletic bude dočasným hlavným trénerom tímu asistent Dean Evason. Najal ho ešte bývalý generálny manažér Paul Fenton v minulej sezóne. Mal by viesť mužstvo až do leta.

„Chcel by som sa poďakovať Bruceovi za jeho tvrdú prácu a oddanosť organizácii Minnesota Wild počas jeho pôsobenia v nej. Želám jemu aj jeho rodine len to najlepšie do budúcna,“ vyhlásil Guerin. Ten vraj Boudreauovi po štvrtkovej prehre s Rangers naznačil, že uvažuje o jeho prepustení.

Šesťdesiatpäťročný odborník je už ôsmym prepusteným kormidelníkom v aktuálnom ročníku NHL. V jeho štvrtej sezóne na lavičke Wild s nimi zaznamenal bilanciu 27-23-7, s ktorou sú tri body za posledným postupovým miestom v Západnej konferencii.

Boudreau prišiel do St. Paul v roku 2016 po tom, ako trénoval Washington a Anaheim. V rokoch 2017 a 2018 doviedol Minnesotu do play-off, ale zakaždým vypadla v prvom kole.

Spomedzi trénerov, ktorí majú za sebou najmenej 500 zápasov na lavičkách tímov NHL, má Boudreau tretiu najvyššiu percentuálnu úspešnosť zisku bodov v ligovej histórii po Scottym Bowmanovi a Jonovi Cooperovi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies